Connect with us

Știri

NUMEROLOGIE: Ce te asteapta in anul 2016 in functie de CIFRA SUFLETULUI

NUMEROLOGIE. Stii cum se calculeaza cifra sufletului tau? Trebuie sa aduni cifrele din data nasterii, mai putin anul in care te-ai nascut.

Cifra sufletului se calculeaza foarte simplu. Se iau in considerare doar ziua si luna nasterii pentru calcularea acesteia. Spre exemplu, daca te-ai nascut pe 19 noiembrie, se calculeaza astfel: 1+9+1+1 (19.11) = 12 = 1+2=3, deci cifra sufletului va fi 3.

Cifra sufletului poate fi de la 1 la 9, fiecare dintre rezultate spunand ceva despre personalitatea ta si despre viitorul tau. Vezi cum va fi 2016 pentru tine.

VEZI SI: Mihai Voropchievici dezvaluie ce secrete ascunde numarul locuintei tale: „Numarul 3 – asociati infidelitatii, la numarul 7 stau MISTERIOSII” VIDEO

NUMEROLOGIE: CIFRA SUFLETULUI 1

2016 va fi un an greu pentru tine, insa se vor vedea si roadele cu timpul. Vei invata sa iti stapanesti mai bine emotiile, iar asta va fi un real succes mai ales pe plan profesional. Calitatile tale de lider vor iesi la iveala in a doua jumatate a anului.

 

NUMEROLOGIE: CIFRA SUFLETULUI 2

Pentru tine, 2016 va fi anul parteneriatului. Daca nu ti-ai cunoscut pana acum sufletul pereche, ai toate sansele sa descoperi marea dragoste in anul urmator. Prin parteneriat se intelege si relatii profesionale de succes, ori apropierea de rude cu care ai rupt legaturile.

NUMEROLOGIE: CIFRA SUFLETULUI 3

Iti vei descoperi latura creativa si o vei folosi pe deplin. Daca pana acum te simteai exclus de la tratativele luate la masa mare, de data aceasta lucrurile vor fi diferite. Tu vei fi unul dintre oamenii cu pixul in mana.

NUMEROLOGIE: CIFRA SUFLETULUI 4

Uranus iti va guverna anul. Numarul 4 va fi puternic influentat de aceasta planeta. Vei fi impins catre noi experiente, unele dintre ele foarte dure, dar, cu timpul, acestea te vor cali si te vei dezvolta mai mult decat pana acum.

NUMEROLOGIE: CIFRA SUFLETULUI 5

Va fi anul comunicarii pentru tine. Vei reusi sa fii un bun mediator si, in acelasi timp, vei capata curajul de a initia proiecte esentiale pentru linistea ta sufleteasca.

NUMEROLOGIE: CIFRA SUFLETULUI 6

Personalitatea ta va suferi modificari aproape transcedentale. Daca pana acum te pasionau lucrurile rationale, practice, vei descoperi la tine lirismul spre care tanjeai si il invidiai la altii.

NUMEROLOGIE: CIFRA SUFLETULUI 7

Banii nu vor fi o problema pentru tine in 2016 si asta deoarece nu vei mai pune pret pe ei. Vei dori sa te dezvolti din punct de vedere spiritual si vei face multe concesii celor care iti vor pune piedici. Imbratisezi bunatatea si empatia.

NUMEROLOGIE: CIFRA SUFLETULUI 8

Vor exista castiguri financiare majore si planuiesti inclusiv sa pleci din tara. Vei dori sa incepi o viata noua, intr-o lume noua. Te vei descatusa de toata suferinta provocata de anul malefic 2015 (care a stat sub auspiciile cifrei 8).

NUMEROLOGIE: CIFRA SUFLETULUI 9

Te vei lovi de multe proiecte inutile pana sa realizezi care este de fapt dorinta ta cea mai mare. Inima ta va fi bombardata cu emotii, mai ales ca vei cunoaste o persoana speciala.

foto: bzi.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top