Connect with us
Nutritionistii, 30 de ani in eroare. Ce se intampla cand consumi grasimi, de fapt

Știri

Nutritionistii, 30 de ani in eroare. Ce se intampla cand consumi grasimi, de fapt

Este bine inradacinata ideea ca atunci cand consumi grasimi te ingrasi fara sa poti controla cresterea in greutate. Aceasta idee s-ar putea sa fie una gresita, perpetuata de-a lungul anilor chiar de nutritionisti de renume.

Lupta impotriva grasimilor si a colesterolului rau din sange duce la o crestere a consumului de mancare de top fast-food si carbohidrati, semnaleaza Forul National de Obezitate din Marea Britanie intr-un nou raport. Acest for, impreuna cu organizatia Public Health Collaboration le cer dieteticienilor sa schimbe complet regimurile de slabit cu referire la interdictia de a consuma grasimi.

Sucurile naturale – sanatate la pahar

Nu-ti mai incalzi mancarea in recipiente din plastic! Poti sa faci cancer!

Autorii studiului sustin ca renuntarea la grasimi si considerarea a acestora factor principal care declanseaza obezitatea si bolile cardiace a fost o tema falsa inca din anul 1983 care trebuie acum revizuita.

Renuntarea la grasimi a dus la un nou trend, cel al fast-food-urilor si produselor de panificatie care contin multa zahar, iar asta a ingrasat si imbolnavit populatia britanica.

Dr. Aseem Malhotra, unul dintre autorii studiului, a afirmat ca regulile draconice impuse in dieta trebuie sa dispara si oamenii trebuie sa consume din fiecare cate putin: „Mancati si gras pentru a slabi. Mancarea grasa poate fi prietena voastra”. Cardiologul sustine ca o persoana poate slabi sanatos numai daca isi ia toate elementele de care are nevoie: lipide, proteine, glucide, grasimi etc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top