Connect with us

Știri

O actrita celebra s-a supus operatiei de extirpare a sanilor pentru prevenirea cancerului, inspirata de Angelina Jolie

Actrita Rita Wilson, sotia lui Tom Hanks, a marturisit ieri ca s-a supus unei interventii chirurgicale de extirpare a sanilor (mastectomie) pentru prevenirea cancerului la san.

Actrita in varsta de 58 de ani s-a supus unei interventii chirurgicale reconstructive si si-a povestit experienta: `Saptamana trecuta, cu sotul meu alaturi de mine, cu toata iubirea si sprijinul apropiatilor si familiei, m-am supus unei mastectomii bilaterale si a unei interventii chirurgicale de reconstructie a sanilor dupa ce am fost diagnosticata cu carcinom lobular invaziv`, a marturisit actrita pentru US Weekly.

CITESTE SI> UITE CE SCUMPA E FETITA MILEI JOVOVICH!

Wilson a vorbit despre experienta sa sustinand ca femeile din toata lumea trebuie sa profite de avansul tehnologic pe care il cunoaste medicina astfel incat sa previna boli necrutatoare precum cancerul la san, atat ea cat si actrite precum Angelina Jolie fiind un exemplu in acest sens.

RITA WILSON

Pe langa Rita Wilson, au existat si alte celebritati care au prevenit prin mutilarea sanilor cancerul mamar. Angelina Jolie si Giuliana Rancic sunt doar o parte din acestea.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top