O apropiată a Israelei face dezvăluirea tragică după moartea acesteia: „De la jumătatea anului trecut…

Israela Vodovoz a murit la doar 70 de ani, iar decesul acesteia a provocat o undă de șoc în țară.

Ea a fost găsită decedată în baie, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

Rodica Bucur, avocata Israelei și o apropiată a acesteia, a făcut dezvăluiri despre modul în care aceasta a fost găsită și despre ultima perioadă din viața acesteia.

N-a căzut lateral pur şi simplu la podea. Am fost anunţată de către o bună prietenă de-a doamnei Israela Vodovoz că nu mai răspunde de aproximativ 4 zile. M-am ingrijorat şi din primul moment am ştiut că s-a întâmplat ceva. Se presupune că nu au fost urme de violenţă.

Am observat o schimbare începând de la jumătatea anului trecut la dna Israela. Îi ceream, o rugam să iasă mai mult, să facă mişcare. Din păcate am observat o creştere în greutate în ultimele luni, a spus aceasta, conform stirileprotv.ro.

ngajaţii ISU au spart uşa apartamentului Israelei și au găsit-o moartă, în baie. Era dezbrăcată şi întinsă pe podea.

„S-a descoperit că doamna Israela Vodovoz a suferit un accident. Se presupune că nu au fost urme de violenţă sau alte urme de intrare prin efracţie”, sunt primele concluzii ale criminaliștilor.

Ce spune Oana Turcu despre moartea Israelei.

Oana Turcu, o prietenă a Israelei, a vorbit despre ce ce s-a petrecut în ultimele luni din viața acesteia.

„Vorbeam o dată la două săptămâni. Îmi cerea tot felul de trucuri de frumuseţe. Acest lucru înseamnă că îşi dorea să trăiască, îşi dorea să fie tânără. Se pregătea pentru viaţa care urma să fie, de ce nu, tot cu Liviu.

Dumnezeule! Este incredibil! Îmi spunea că trebuie să o înţeleg că ea nu poate să apară în public decât în momentul în care se simte bine, se simte frumoasă, după ce va slăbi.

Până atunci, ea nu mai voia să apară. Sunt convinsă că nu s-a sinucis, dar în sufletul ei nu cred că se mai suporta aşa cum era. Îşi ura condiţia. Nu mai suporta că se îngrăşase, îi căzuse părul. Cred că toate aceste lucruri au dărâmat-o. Este vorba despre autodistrugere”, a zis Oana Turcu la un post de televiziune.

Israela și Liviu, o poveste desprinsă din filme.

Israela a trecut prin clipe dificile după ce soțul ei mult mai tânăr, Liviu, a plecat de acasă și a părăsit-o definitiv.

Israela nu a mai ieșit din casă din luna septembrie a anului trecut, dar în februarie anul acesta a venit la o emisiune TV, unde a devăluit prin ce trece.

Simţeam că ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor de aceea. 

Am o boală grea, astm şi trebuie să o ţin sub control.

Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti… eu în altă parte, din unele motive nu pot să locuiesc, schimbările de temperatură pentru mine… sunt otravă. 

Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine.

Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu.

Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine.

Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e ok”, a dezvăluit aceasta, la o emisiune TV.

Ce s-a întâmplat cu Liviu după despărțirea de Israela

După ce s-a despărțit de Israela, aceasta acuzând problemele cu alcoolul precum și comportamentul violent al lui Liviu, acesta a tranzitat mai multe țări, ajungând ulterior în Franța.

El a fost surprins în timp ce mânca din tomberoane pe străzile din Cannes.

“Da, cerşesc pe stradă. Am mâncat din tomberon şi am întrebat oameni dacă ar putea să mă ajute cu un euro măcar ca să-mi iau şi eu o pâine şi o sticlă de vin.

M-am certat cu câinii la tomberoane, aici de fapt nu sunt câini sunt pescăruşi.

Mă certam cu ei pentru că vreau să mănânc şi eu, nu? Atât de rău am ajuns ajuns.

Dorm pe stradă. Nu mi-e ruşine să spun şi am să spun în faţa ţării. Mă spăl pe plajă. Am duş pe plajă. E gratis. Am noroc cu oameni care îmi mai întind o farfurie de ciorbă.

Ştii de câte ori am vrut să mor? Da, am încercat (n.r. să se sinucidă).

Ştii cât de mult regret că am supărat un suflet ca Israela. Atât de rău… m-am bătut cu capul de toţi pereţii. Plâng.

Îi transmit tot binele din lume şi miile de regrete pentru că am supărat-o. Să mă ierte. O ador.

Nu că o respect sau că o ioubesc, nu. O ador! Tot traseul pe care l-am făcut pe jos m-a făcut să mă schimb aşa.

Nu ştiu dacă mai am prieteni. Am nevoie de suflete. Ştii cât de rătăciţi suntem? Încă nu mi-am găsit locul.

Sunt un suflet sclav, modern.  M-am chinuit!”, a spus Liviu Arteni într-o intervenţie telefonică la emisiunea “Xtra Night Show” de la Antena 1.

În august 2017, s-a scris că acesta a ajuns la un centru de reabilitate pentru cei care suferă de alcoolism și dependență de jocuri de noroc, din zona Moldovei.

Între Israela și Liviu este o diferență de circa 30 de ani.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Israela și Liviu

Vezi comentarii

  • Intervenție telefonică ???
    Mi se pare ciudat pentru cineva care NU ARE 1€ în buzunar.Pentru a forma un nr de telefon în România,îți trebuie să ai acum (anul 2020) 0'50€¢,asta în Austria.Darămite să mai și vorbești cca 10min.
    Cine i-a dat bani să sune?...tocmai în timpul cînd se difuza emisiunea despre El și fosta lui soție...De unde știa că se difuzează o asemenea emisiune?
    Sînt întrebări multe,dar (poate !!) nu se spune adevărul despre el cu adevărat.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More