Connect with us
Emma Tapping a cumpărat în 2015 aproape 300 de cadouri pentru cei trei copii ai săi. Anul acesta, grămada de cadouri de sub brad este și mai mare!

Știri

O britanică le cumpără copiilor ei sute de cadouri de Crăciun

Anul trecut, Emma Tapping devenea celebră după ce posta o poză cu bradul său de Crăciun, acoperit aproape în întregime de cadouri. Femeia a cheltuit în 2015 peste 1.500 de lire sterline, pe cele aproape 300 de cadouri pe care le-a cumpărat celor trei copii ai săi. Anul acesta, grămada de cadouri de sub brad este și mai mare!

Britanica în vârstă de 36 de ani a fost criticată dur pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie cu un maldăr de cadouri de Crăciun, care aproape acopereau și vârful bradului. Unele persoane au acuzat-o că îi răsfață prea mult pe cei trei copii ai ei.

Însă femeia nu numai că nu a renunțat la obiceiul de a cumpăra zeci de cadouri pentru cei dragi, ea a pregătit anul acesta chiar mai multe.

„Ce iubesc cel mai mult la Crăciun este magia acestei perioade. Pentru mine acesta e momentul de a fi împreună cu familia, de a petrece timp cu cei dragi și a le vedea bucuria pe chipuri când deschid cadourile”, a spus femeia.

„Da, exagerez de Crăciun, categoric! Pentru noi înseamnă o grămadă de cadouri, o grămadă de mâncare, o zi pur și simplu relaxantă”, a mai spus Emma Tapping.

„Cred că au primit fiecare 85 de cadouri anul trecut. Anul acesta au pregătite câte 96, am mai adăugat câte ceva”, a declarat britanica potrivit mirror.co.uk.

Britanica a explicat că perioada Crăciunului este un eveniment deosebit în familia sa. Ea a recunosc că își răsfață copii acum, însă menționează că asta nu se întâmplă și pe parcursul anului. De Crăciun, copii primesc toate lucrurile necesare pentru întregul an, de la haine la rechizite școlare.

Cei trei copii vor primi câte 96 de cadouri de Crăciun

„Dacă ma întrebați dacă îmi răsfăț copii, de Crăciun da, o fac. Însă nu îi răsfăț în restul anului. Acum își primesc toate lucrurile necesare, uniformele pentru școală, lucrurile de care au nevoie. Noi nu mergem în vacanțe în străinătate, ei nu merg la cumpărături. Orice vor, iau pentru Crăciun”, a explicat femeia.

Tapping ține evidența cadourile pe o listă numerotată.

„Îmi place ca fetele să primească același număr de cadouri. Chiar dacă nu au costat la fel, vreau să fie același număr. Mia a ajuns momentan la 87 dar mai am două de împachetat”, a precizat britanica.

Cei trei copii ai femeii, Mia -14 ani, Ella -10 ani, și bebelușul Tatum mai primesc cadouri și de la Moș Crăciun. Pe lângă cele așezate deja sub brad, mama pune deoparte cadouri pentru seara de Crăciun. Emma recunoaște că dimineața de Crăciun poate deveni haotică.

„Nu poți vedea podeaua de cadouri și ambalaje. Indiferent de ce spun alții despre mine, acea dimineață face ca totul să se merite”, spune femeia.

Citește și: Un băiețel de cinci ani a murit în brațele lui Moș Crăciun. Ce i-a spus înainte de a-și da ultima suflare

Copiii primesc atât de multe cadouri încât nici nu au unde să le depoziteze. Ella, fiica mijlocie, încă mai are prin cameră cadouri nedesfăcute de la Crăciunul trecut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top