Connect with us
O cântăreață cunoscută a fost atacată de hoți noaptea trecută: "A văzut două siluete de bărbați!"

Știri

O cântăreață cunoscută a fost atacată de hoți noaptea trecută: „A văzut două siluete de bărbați!”

În această perioadă oamenii au stat mai mult în case, în încercarea de a respecta măsurile impuse de autorități și de a reduce riscul îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Încă de azi-noapte, începând cu ora 00:00, România a ieșit din starea de urgență și a intrat în stare de alertă. Se pare că unii au vrut să fure startul ieșirilor și au mers într-o vizită mai puțin obișnuită la o cunoscută cântăreață. Este vorba de Ellie White, care a fost atacată de hoți în plină noapte.

O cântăreață cunoscută a fost atacată de hoți noaptea trecută: „A văzut două siluete de bărbați!”

Ellie White, în vârstă de 36 de ani, fosta solistă a trupei DJ Project, este căsătorită cu impresarul Doru Tinca, cu care are doi copii, Mihai și Maria. Aceasta a trecut prin momente îngrozitoare noaptea trecută, când hoții au încercat să le spargă casă. Artista a decis să împărtășească experiența și cu fanii ei din mediul online. Astfel, ea a scris o postare prin care anunța cele întâmplate.

 ”Starea de urgență s-a încheiat într-un mod apoteotic. Azi-noapte, în jurul orei 00.30, hoții au încercat să intre peste noi în casă. Oribil sentiment!”, a scris Ellie White.

Ulterior, ea a revenit cu explicații. Cei doi hoți pe care soțul ei i-a observat au încercat să intre pe ușa de la terasă, care fusese deschisă pentru pisică. Aceștia ar fi fugit când l-au văzut pe Doru, care a și încercat să-i prindă, însă, nu a reușit. Cei doi au plecat în direcții diferite.

”Doru, soțul meu, a auzit un zgomot ciudat afară. A crezut că e tot pisica. A aprins becurile pe terasă, a tras draperia, și când colo, a văzut două siluete de bărbați, care s-au speriat de el și au fugit. Nu le-a văzut fața. Doru a alergat după ei, dar pe stradă, aceștia s-au despărțit. Unul a fugit în dreapta, altul în stânga, le-a pierdut urma.”, a declarat vedeta.

Ellie și soțul ei au decis, pentru a evita un alt eveniment neplăcut, să monteze camere de supraveghere peste tot. Și vecinii lor au pățit la fel în urmă cu câteva săptămâni. Eu dat nas în nas cu hoții pe terasă, însă, și atunci, au scăpat.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top