O creștină devotată a mers la ginecolog. Imediat după consultație, logodnicul a părăsit-o…

O tănără din Siberia, creștină devotată și membră a unei familii extrem de religioase, și-a schimbat viața într-un mod nu tocmai plăcut după o simplă vizită la ginecolog.

Ea urma să se căsătorească, iar înainte de a merge în fața altarului s-a dus la medicul ginecolog, pentru un control de rutină. Conform publicației Siberian Times, în timpul consultației, medicul a dezvirginat-o parțial, din neatenție, cu ustensilele pe care le-a folosit. Familia fetei a aflat această întâmplare, iar acest lucru a provocat o adevărată dramă.

Mai mult decât atât, logodnicul ei, un tânăr la fel de religios, a aflat și el cele întâmplate. El a decis să meargă cu iubita sa la un alt medic pentru investigații amănunțite.

În momentul în care ginecologul i-a spus că fata avea himenul parțial perforat, acesta a bănuit-o că este infidelă și că a inventat povestea cu neatenția primului medic. Decizia finală a tânărului a fost să o părăsească pe viitoarea sa nevastă.

Furioasă, tânăra l-a dat în judecată pe ginecologul care a comis greșeala. Acesta a fost demis pentru malpraxis și obligat să-i plătească fetei o despăgubire pentru eroarea comisă.

Articole similare

O femeie care cântărește 250 de kg a mers la spital să nască. Medicii au rămas șocați când au scos copilul

Ultimele cuvinte emoționante spuse înainte să moară. Mărturiile doctorilor

Share
Scris de
Catalin Nae
Stiri Despre crestinaginecologwow

Acest site foloseste cookies.

Read More