Connect with us

Știri

O crezi? CONFESIUNEA pe care a facut-o Daniela Crudu i-a lasat pe toti masca!

Frumoasa asistenta a lui Capatos, Daniela Crudu, zisa si Cruduta, a facut o dezvaluire incredibila pentru multi dintre cei care o urmaresc sau chiar o admira: nu a mai facut sex de trei luni de zile!

In timp ce prezenta o trambulina folosita special pentru exercitii de fitness, Daniela Crudu a declarat ca nu se va urca pe ea deoarece poarta tocuri si nu vrea sa o gaureasca.

CITESTE SI: REPORTERUL ANTENEI 1 SARE LA NICOLETA VASCAN: „MAI ARE PUTIN SI PLANGE”

Dan Capatos a facut apoi o gluma destul de misogina spunand ca ea a fost „gaurita” destul, deci stie cum e, reactia Crudutei fiind una foarte detasata, razand la gluma contestata de multe femei a lui Capatos.
daniela crudu 1
In apararea ei, frumoasa bruneta a spus: „Nu am avut un prieten de 3 luni”. Sa fie oare asa? Daniela Crudu este una dintre celebritatile considerate „de carton” din Romania, fiind remarcata ca asistenta tv in emisiunile de seara.

Aceasta a aparut ca martor in „Dosarul prostitutiei” in care este inculpata Andreea Marta, fosa sotie a lui Codrut Marta, personajul de care se teme cel mai tare Sorin Blejnar, fostul sef al ANAF.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top