Connect with us
Un cadavru a fost descoperit lângă Deva. Cine era bărbatul găsit mort

Știri

Femeie înjunghiată într-o grădiniță. Victima în stare gravă, cine este agresorul

O femeie de 38 de ani a fost înjunghiată, vineri, în apropierea unei grădiniţe din Sectorul 2 al Capitalei, victima fiind în stop cardio-respirator, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

Echipajul medical sosit la fața locului a resuscitat victima care a fost găsită în stop cardio-respirator.

Nu se știe dacă erau copii de față când a avut loc incidentul. Femeia era directoarea grădiniței, iat soțul agresor a fost reținut de poliție în scurt timp.

Victima, înjunghiată în Sectorul 2 al Capitalei, a fost transportată la Spitalul Floreasca, starea ei fiind foarte gravă.

„A fost în stop cardiac acolo pentru că a avut o plagă înjunghiată şi este destul de grav. Pronosticul este foarte rezervat”, a declarat, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 12:20 a fost semnalat la 112 că o femeie a fost înjunghiată, iar cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului Bucuresti şi de Serviciul Omoruri.

Incidentul a avut loc în sectorul 2 al Capitalei, pe strada Agricultori, unde femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată de către soţul său. Ea a fost găsită în stop cardio-respirator. Agresorul a fost prins şi dus la Secţia 8 Poliţie pentru audieri.

Citeşte şi Ce a făcut femeia ucisă de militar în ultimele ei clipe! Mărturiile manichiuristei care a văzut totul

Alexandra, tânăra ucisă de militarul Florin Oprea, se află într-un salon de înfrumuseţare în momentul în care a fost înjunghiată mortal.

Rodica Bărăgan, manichiurist care îi făcea unghiile în momentul în care a apărut în salon Florin Oprea, a povestit ultimele clipe groaznice din viaţa Alexandrei.

“Era prima dată când a venit la salon. Eu îi făceam manichiură în acel moment. În timp ce îi făceam manichiură, a sunat telefonul. Cred că era de la el.

I-a zis să nu o mai sune, să nu o mai deranjeze, că nu-l interesează pe el unde este și să o lase în pace. În mai puțin de 20 de minute a ajuns el la salon. S-a oprit în dreptul ei și i-a spus “Ai văzut că te-am găsit”.

Tatăl ei tocmai ce plecase, a venit să-i lase niște bani. S-a apropiat de noi. Ea i-a zis:

“Ce cauți aici Florine, te-am rugat să mă lași în pace, să nu mă mai urmărești”. I-a zis că sună la poliție. A strigat la colegă mea să sune. Ea mi-a întins mie telefonul și mi-a zis să sun eu de pe telefonul ei.

În momentul ăla a scos cuțitul

I-am zis să se liniștească, dar el deja i-l înfipsese în inima. Nu era violent, nu urla, nu a spus prea multe cuvinte. Era un cuțit mare, totul s-a întâmplat foarte repede.

Eu m-am ridicat, m-am speriat foarte tare. Am reușit să fug în spate, ea strigă după ajutor, dar ne-a fost frică să ieșim de acolo.

Când am ajuns acolo la ea, nu mai avea putere să strige, a încercat să spună “mama”, dar nu mai putea să vorbească, avea sânge în gură, sângele sărea, era plin de sânge.

Ambulanță a venit cam în 10 minute. Am înțeles că a sunat și el la ambulanță. Tatăl ei a venit după ce a venit poliția. Deja era luată de la noi când a ajuns dansul. Era ultima clientă, a fost o zi destul de liniștită. Nu ne așteptam la așa ceva”, a povestit Rodica Bărăgan la WowBiz.

Florin Oprea, militarul care şi-a ucis iubita, îi lăsase acesteia pe cutiile de pantofi câteva mesaje halucinante.

Mama Alexandrei, Elena Marin, susţine că Florin Oprea avea probleme cu jocurile de noroc şi că fiica ei făcuse plângere la Poliţie pentru că fostul iubit să nu o mai deranjeze.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top