Știri

UPDATE: O femeie a murit, după ce a căzut de la înălțime la Plaza Mall din București

O femeie de 35 de ani este în stare gravă la spital, marți după-amiază, după ce a căzut în mall-ul Plaza România din București.

Update, ora 18.34: Din păcate, femeia care a căzut de la înălțime s-a stins din viață la Spitalul Universitar București

„Pacienta a fost adusă la spital în stare foarte gravă. Medicii au încercat resuscitarea ei, însă fără rezultat, astfel că în jurul orei 17.50 a fost declarat decesul”, a spus, pentru News.ro, Dragoş Daviţoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Update, ora 18.05:  Femeia care a căzut în interiorul mall-ului Plaza România a răspuns la resuscitare şi a fost transportată la spital, au declarat membri ai echipajelor SMURD de la faţa locului, anunță Mediafax. Inițial, reprezentanții ISU anunțaseră că ea a murit.

Se pare că femeia (52 de ani) s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 1 la parter.

Știre inițială

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, femeia a fost găsită moartă la parterul mall-ului situat pe Bulevardul Timișoara din București.

Citește și: Gigi Becali, in doliu. Finantatorul Stelei a facut anunțul

La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD, a mai Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București-Ilfov, pentru News.ro. El a menţionat că victima a decedat în urma căderii de la înălţime.

Principala ipoteză luată în calcul în acest moment este că moartea femeii a fost un accident.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-01-24T18:35:38+02:00 18:35

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More