Connect with us
O femeie cu probleme psihice a atacat un copil lângă un liceu din Bucureşti

Știri

O femeie cu probleme psihice a atacat un copil lângă un liceu din Bucureşti

O femeie cu probleme psihice a atacat un copil în faţa unui liceu din Bucureşti şi l-a forţat să bea alcool.

Totul s-a întâmplat ieri, 7 februarie, în jurul orei 12.00, în apropierea Colegiului Naţional ‘Gheorghe Şincai’ din Bucureşti.

O femeie cu probleme psihice a atacat un minor şi a încercat să îl oblige să consume băuturi alcoolice.

Aceasta a fost prinsă ulterior de poliţişti

Aflat în imediata apropiere, un poliţist local a intervenit imediat şi a oprit-o pe femeie.

Femeia a devenit violentă, a refuzat să se legitimeze şi l-a atacat pe poliţist. Un alt echipaj de poliţie, sosit la faţa locului, a reuşit să o imobilizeze şi să o conducă la Secţia 14 Poliţie.

Ulterior, femeia a fost internată la Spitalul ‘Alexandru Obregia’.

Citeşte şi Cine este femeia înjunghiată în grădiniţa din zona Piaţa Iancului. Din păcate, victima a murit!

Cine este femeia înjunghiată de soț, în grădiniță din zona Iancului! Este chiar patroana grădiniței. Medicii au dus-o de urgenţă în sala de operaţie, în stop cardio-respirator.

UPDATE: Victima agresiunii a murit. Se pare că o lovitură de cuțit i-a perforat inima, iar cealaltă diafragma și ficatul. Eforturile medicilor de a o salva au fost zadarnice.

Stire initiala

O femeie a fost înjunghiată, vineri, de către soțul acesteia. Incidentul a avut loc în apropierea unei grădinițe din Capitală, iar atacatorul a fost prins de către polițiști.

Femeia înjunghiată, astăzi, în grădiniță de pe stradă Agricultori din Capitală se numește Nicoleta Botan și este chiar patroana grădiniței. Cel care a înjunghiat-o ar fi chiar soțul femeii.

Femeia avea ordin de restricţie împotriva soţului

Tânăra de 35 de ani avea un ordin de protecție împotriva soțului ei, acestuia fiindu-i interzis să se apropie la mai puțîn de 200 de metri de femeie, dar și de cei doi copii ai lor.

Nicoleta Botan, fondatorul clubului de copii & creșă și grădiniță din sectorul 2 este mămică unei superbe fetițe care are aproape trei ani.

Nicoleta a combinat antreprenoriatul cu „mamicia” și simte că se află pe drumul cel bun. O are pe fetiță zilnic lângă ea, chiar dacă nu e deloc ușor să lucrezi cu copilul agățat de gât sau să vorbești cu părinții în timp ce copilul îți urlă în ureche.

Agresorul a fost prins şi dus la Secţia 8 de Poliţie

Dar e mulțumită că știe exact ce mănâncă fetiță, are siguranță că nu e “uitată” în față televizorului și știe exact la ce activități participa.

„N-o să fac pe grozavă și să zic că a fost sau este ușor! Deloc! Dar atunci când faci ceva ce îți place, faci din suflet, cu pasiune și știi că va fi bine”, sunt primele cuvinte pe care mi le spune antreprenoarea.

Potrivit Poliției Capitalei, în jurul orei 12.20 a fost semnalat la 112 că o femeie a fost înjunghiată, iar cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului București și de Serviciul Omoruri.

Incidentul a avut loc în apropierea unei grădinițe din sectorul 2 al Capitalei, unde femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată de către soțul sau.

Ea a fost găsită în stop cardio-respirator, cadrele medicale ajunse la față locului încercând să o resusciteze.

Agresorul a fost prins și dus la Secția 8 Poliție pentru audieri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top