Connect with us
O femeie de 31 de ani a murit în arestul Poliției Capitalei

Știri

O femeie de 31 de ani a murit în arestul Poliției Capitalei

O femeie în vârstă de 31 de ani, consumatoare de substanțe interzise, care se afla în Arestul Poliției Capitalei de 10 zile, a încetat din viață.

”În această dimineaţă, la ora 05.45 o persoană aflată în regim de arest preventiv i-a sesizat pe poliţiştii aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu că femeia care se afla în aceeaşi cameră cu ea se simte rău şi că a încercat să se dea jos din pat şi a căzut la loc.

Citește și: Alexandria: Clipe de groază la un banchet! Un adolescent a murit sub privirile colegilor săi

Un angajat al personalului medical a sosit la ora 05.47 şi după o scurtă evaluare a apelat serviciul 112. Imediat după ora 06.00 a sosit primul echipaj SMURD, care după efectuarea investigaţiilor primare a hotărât să solicite altă ambulanță, cu medic, pentru manevre specifice de resuscitare.

La ora 06.22 a sosit cea de-a doua ambulanță, care a ajuns la pacientă. Au fost efectuate manevre de resuscitare, dar în jurul orei 07.00 a fost constatat decesul.

Citește și: Crimă în Lupeni! O femeie și-a ucis fiul și a sunat la Poliție să spună ce a făcut

Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului București şi Serviciul Omoruri în vederea stabilirii contextului în care s a produs decesul.

Persoana de 31 de ani era cunoscută consumatoare de substanţe stupefiante şi se afla încarcerată din data de 30.05.2018 sub acuzaţia de furt calificat, iniţial în baza ordonanței de reţinere şi ulterior a mandatului de arestare preventivă emis de Judecătoria Sectorului 3”, este comunicatul Poliției Capitalei, potrivit stiripesurse.ro.

Te-ar putea interesa și: Alexandria: Clipe de groază la un banchet! Un adolescent a murit sub privirile colegilor săi

Anchetă la Alexandria, după ce un adolescent a murit la petrecerea de final de an. Tânărul se afla la banchetul de clasa a opta când elevul de 15 ani a făcut stop cardio-respirator.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar General a declarat că elevul era cunoscut cu probleme de sănătate grave. Incidentul s-a petrecut în Alexandria, iar echipajul de ambulanță nu au reușit să mai facă nimic pentru copil. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top