Connect with us
O femeie s-a căsătorit cu ea însăși. Aceasta a planificat deja și nunta, dar și und eva petrece luna de miere.

Știri

O femeie a decis să se căsătorească cu ea însăși. Cum este posibil

O femeie s-a căsătorit cu ea însăși. Și nu este singurul caz. În luna mai a anului trecut, Sophie Tanner, în vârstă de 37 de ani, din Brighton, a avut parte de o nuntă la care a participat doar ea. Decizia a venit după 20 de ani de așteptare și încercare să-și găsească marea dragoste. Sophie a urmat decizia artistului Tracey Emin să se căsătorească cu o piatră străveche.

Lynne Gollogly, în vârstă de 39 de ani, este o altă femeie care a luat, de asemenea, decizia de a depune jurământul de singurătate.

De meserie analist financiar, femeia spune că acum nu are „niciun interes” de a fi într-o relație și este pe deplin „fericită cu ea însăși”.

Femeia care a decis să se căsătorească cu ea însăși. Cum va arăta nunta ei

Lynne a planificat ceremonia pentru luna aprilie. Ea va avea o nuntă în alb, plină cu flori și o rochie de mireasă tradițională. După nuntă va merge să petreacă luna de miere în Roma.

„Știi, am avut mulți iubiți în trecut, dar eu nu sunt genul care să rămână cu cineva doar ca să se potrivească în societatea de azi.”, spune Lynne.

„Am fost singură pentru o perioadă de timp și nu mai am niciun interes de a fi într-o relație. M-am logodit o dată, când eram mai tânără, dar a fost o prostie care nu a dus nicăieri. Poate că aceste lucruri nu sunt de spus, dar eu nu am de gând să trăiesc cu cineva mai mult timp.”

Mama lui Lynne Flo a ajutat-o să-și îndeplinească planul. Cu toate că Lynne nu se poate căsători în mod legal cu ea însăși, ea face tot ce poate să aibă parte de o zi important și semnificativă. Va fi o recepție, petrecere și bufet.

Ea spune că a fost inspirată să se căsătorească cu ea în timp ce urmărea serialul „Friends”.

Lynnea mărturisit: „Întotdeauna e ceva ce am vrut să fac și pentru că „Domnul din Dreapta” nu a apărut încă merg și mă căsătoresc fără el. Familia și prietenii mei știu foarte bine că eu sunt excentrică, așa că această decizie nu i-a șocat.

Citește și: S-au casatorit, dupa o luna au castigat la loto, insa „blestemul loteriei” i-a lovit

Mama femeii a vorbit despre planurile fiicei sale: „Lynne pur și simplu nu a întâlnit bărbatul potrivit și ea este mândră să facă lucruri pentru ea și eu sunt într-adevăr nerăbdătoare pentru petrecerea ei.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top