Connect with us
O femeie internată la Spitalul Obrejia a fost găsită moartă

Știri

O femeie internată la Spitalul Obregia a fost găsită moartă

Scene șocante la Spitalul Alexandru Obregia din Capitală. Totul după ce o femeie care era internată în acest spital a fost găsită moartă chiar în curtea spitalului.

O pacientă internată şi dată dispărută de către familie din 2 august a fost găsită moartă chiar în curtea unităţii medicale din Capitală.

În data de 2 august, familia pacientei Victoria Trandafirescu, în vârstă de 63 de ani, s-a adresat atât conducerii spitalului, cât şi Poliţiei, anunţând că femeia a dispărut.

Poliţiştii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, fără să găsească momentul în care Victoria Trandarfirescu a ieşit pe poartă sau a sărit gardul.

Ginerele femeii susţine că în imaginile de pe camerele de supraveghere solicitate de anchetatori și puse la dispoziție de spital, se vedea că soacra sa nu a părăsit curtea unității medicale.

Femeia a fost găsită moartă în curtea spitalului Obregia

Potrivit lui Robert Muntean, pe imagini, femeia apărea plimbându-se prin curtea unității medicale, dar nu ieșind pe poartă. Ci dimpotrivă, ocolind clădirea și îndreptându-se cumva spre spatele curții, scrie Libertatea.

Abia miercuri, polițiștii început cercetările în curtea spitalului, cu un câine de urmă. Urmând un traseu posibil, după imaginile de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au ajuns în spatele clădirii de toxicologie a unității medicale.

N-a durat mult până când animalul a descoperit trupul neînsuflețit al femeii, într-o zona cu multă vegetație.

Poliţiştii au căutat-o, miercuri, în curtea spitalului, cu un câine de urmă. Femeia a fost găsită moartă, într-o zonă cu vegetaţie înaltă, fiind sesizat Serviciul Omoruri. Cadavrul a fost ridicat pentru necropsie. Din primele verificări, nu au fost sesizate urme de violenţă.

Citește și Cadavrul unei tinere de 21 ani, găsit în apropierea râului Bistriţa Ardeleană

A fost deschis un dosar de moarte suspectă, iar poliţiştii urmează să stabilească cum s-a produs decesul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top