O fetiță de 9 ani a rămas însărcinată cu tatăl vitreg, dar medicii nu o lasă să avorteze! Ce i s-a întâmplat minorei!

08.01.2019
O fetiță de 9 ani a rămas însărcinată cu tatăl vitreg, dar medicii nu o lasă să avorteze! Ce i s-a întâmplat minorei!

O fetiță de 9 ani i-a șocat pe medici, după ce aceștia au descoperit că ea era însărcinată în luna a cincea. Se pare că aceasta era violată de tatăl vitreg.

Lina Violeta Julca Rios (29 de ani) din Peru a observat ceva ciudat la fiica sa. Burta acesteia începea să capete proporții, așa că a fost cu ea la medic. Doctorii au constatat că aceasta este gravidă în cinci luni, iar fetița a mărturisit ce pățise.

Tatăl vitreg al fetei, un bărbat de 30 de ani, o viola de mai multe ori pe zi, sub amenințarea bătăii. Totul se petrecea în șopron, atunci când mama fetei nu era acasă. De teamă, minora a ținut ascuns acest lucru.

Autoritățile au emis un mandat de arestare pe numele agresorului, dar acesta a dispărut de acasă când fata a mers la medic. El riscă 10 ani de închisoare.

Totodată, pentru că sarcina fetei este prea avansată pentru a se face avort, copila va trebui să aducă pe lume bebelușul.

Te-ar putea interesa și: Monica are o relație intimă cu fiul său și nu vrea să renunțe la el, nici dacă merge la închisoare!

O mamă și fiul ei au șocat o lume întreagă prin relația lor intimă. Povestea lor incestuoasă a ajuns în atenția poliției, dar cei doi nu vor sp audă nici în ruptul capului de ruperea relației.

Monica Mares este de origine hispanică și locuiește în statul american New Mexico. Ea are 36 de ani și ar întreține raporturi intime cu Caleb Peterson, fiul său. Cei doi riscă 18 luni de închisoare pentru incest.

Însă mama şi fiul au jurat că vor lupta pentru dreptul lor de a avea o relaţie şi cer oamenilor să ii susţină.

Oamenii şi-au deschis sufletul în faţa jurnaliştilor de la Daily Mail şi susţin că fac parte dintr-o anume minoritate sexuală, GSA, membrii săi practicând relaţiile dintre rudele apropiate.

Povestea lor este cel puțin interesantă. Monica l-a născut pe Caleb când avea doar 16 ani. Imediat l-a dat spre adopție, întrucât nu avea posibilăți să îl crească.

Cei doi s-au revăzut abia când băiatul a împlinit 18 ani.

Atunci, Monica l-a luat pe acesta de la părinții adoptivi din Texas și l-a adus la ea acasă, încercând să repare relația.

Nu după foarte mult timp, relația lor a devenit trupească. Monica Mares, care a mai născut și alți copii de-a lungul anilor, susține că Caleb este dragostea vieții sale.

”Este dragostea vieții mele și nu îl pot pierde. Copiii mei îl iubesc, toată familia îl place.

Nimic nu poate interveni între noi, nici macar închisoarea. Trebuie să fiu cu el. Când vom ieși din închisoare, daca vom fi condamnați, ne vom muta într-un stat care permite astfel de relații.

Femeia mai susține că și fiul ei îi împărtășește sentimentele și că e dispus să facă orice pentru a mențile relația. Mai mult decât, ea spune că cel mai mic dintre fii săi îi spune tată.

Conform jurnaliștilor de la Daily Mail, relația lor a fost o vreme secretă, dar apoi mai mulți oameni au început să bănuiască că cei doi ar avea o altfel de relație. Povestea a ajuns ulterior și la urechile polițiștilor.