Connect with us
O fetiţă din clasa a VI-a din Târgu Mureș a căzut de la etaj, la Şcoala Gimnazială nr. 7

Știri

O fetiţă din clasa a VI-a din Târgu Mureș a căzut de la etaj, la Şcoala Gimnazială nr. 7

O fetiţă din clasa a VI-a de la Şcoala Gimnazială nr. 7 din Târgu Mureş a căzut, luni, de la etajul şcolii. Adolescenta a fost transportată de către părinţii ei la UPU-SMURD pentru a primi îngrijiri medicale.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Mureş, Ioan Macarie, a declarat, pentru AGERPRES, că eleva se deplasa către sala de sport şi că nu se ştie în ce împrejurare a căzut de la etaj.

„Circumstanţele în care eleva a căzut nu se ştiu încă. Poliţia este acolo, toţi copiii sunt chemaţi să facă declaraţii. Fetiţa a fost luată de părinţi şi dusă la SMURD, fiind în stare conştientă„, a declarat Ioan Macarie.

Sâmbătă, un copil în vârstă de aproximativ doi ani a căzut de la etajul șase al unui bloc din cartierul Titan, pe bulevardul Liviu Rebreanu.

Informația a fost confirmată în exclusivitate pentru Huff.ro de Alis Grasu, șefa Ambulanței din București.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de urgență.

Copilul este în stare gravă și a fost transportat de urgență la un spital din Capitală, spitalul Bagdasar, având un traumatism cranio-cerebral, iar medicii fac eforturi pentru a-i salva viața.

Micuțul a căzut de la mare înălțime, etajul șase al unui bloc situat în zona Liviu Rebreanu.

Nu se știe până acum cu certitudine cum s-a petrecut această nenorocire. Conform primelor informaţii, se pare că impactul cu solul a fost atenuat de crengile unor copaci.

Surse din Poliția Capitalei ne-au declarat că sunt două ipoteze luate în calcul. Fie un accident provocat de neglijența părinților, fie să fi fost vorba de un gest premeditat.

A fost deschisă o anchetă

O anchetă a fost deschisă în acest caz, pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs acest incident. Secţia 13 Poliţie efectuează cercetări pentru a stabili în ce context s-a produs accidentul, urmând ca, în funcţie de rezultat, să fie aplicate măsuri în conformitate cu lege

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Alba găsit mort, după ce o placă de beton a căzut pe el
Un jurnalist de investigație a murit după ce a căzut de la balcon

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top