Connect with us

Știri

O fetiță s-a împrietenit cu un bătrân la magazin. Ce a urmat a uimit-o pe mama copilei

Fiica lui Tara Wood se pregătea să împlinească vârsta de 4 ani. Într-o zi, în timp ce se întorcea de la școală, Norah a început să-i vorbească mamei despre un bătrân, pe care l-a observat vis-a-vis de drumul ei: „Îmi plac oamenii bătrâni, pentru că ei merg încet, așa ca mine, și au o piele moale, la fel ca a mea. Ei o să moară în curând și am de gând să-i iubesc înainte ca ei să plece.” Mama fetiței a rămas fără grai!

A doua zi, când se întorcea din nou de la școală, Norah și mama sa s-au oprit la un magazin să cumpere un tort. Tara se afla printre rafturile magazinului când a auzit-o pe fiica ei: „Bună, bătrânule! Este ziua mea azi!”

Uimită și rușinată, pentru că fiica ei s-a adresat bărbatului cu „bătrânule”, Tara și-a prezentat scuzele. Însă, bătrânul a început să zâmbească larg: „Salut, micuță domnișoară! Și câți ani împlinești?” Bătrânul și fetița au început o conversație. În cele din urmă, Norah l-a întrebat dacă poate să facă o fotografie cu el. Bătrânul a acceptat imediat.

Norah l-a luat de mână pe noul ei prieten, pe nume Dan, iar el a întrebat-o dacă poate să o pupe pe obraz.

Tara i-a mulțumit, dar bătrânul a răspuns: „Nu, eu mulțumesc. Aceasta a fost cea mai frumoasă zi pe care am avut-o după o lungă perioadă de timp. M-ai făcut atât de fericit, domnișoară Norah!”

Tara a scris întâmplarea și a postat fotografiile pe Facebook. La scurt timp, ea a primit un mesaj de la o persoană care l-a recunoscut pe Dan. În mesaj scria că Dan își pierduse soția în urmă cu câteva luni și probabil întâmplarea cu micuța Noah i-a adus pentru o zi zâmbetul pe buze. În mesaj era trecut și numărul de telefon al bătrânului în caz că Tara și Noah ar vrea să ia legătura cu el.

Tara și Noah au mers în vizită la bătrân acasă, după câteva zile. El le-a așteptat cu o nouă tunsoare, ras, ceea ce îl făcea să pară cu 10 ani mai tânăr. Bătrânul împreună cu fetița au colorat cărți și s-au jucat mai bine de trei ore.

La plecare, Dan a rupt un trandafir din fața casei și i l-a oferit fetiței. Ea a fost extrem de fericită de cadou!

În zilele care au urmat, Noah și-a rugat mama să mai meargă în vizită la bătrân, ceea ce s-a și întâmplat. Atunci, Dan i-a mărturisit lui Tara că după moartea soției, el nu s-a mai putut odihni. Însă, din ziua în care a întâlnit-o pe Noah, el a dormit bine în fiecare noapte. „Noah m-a vindecat!”, a spus bătrânul. Mama fetiței cu greu își putea stăpâni lacrimile.

După cea de-a doua întâlnire, Noah și Dan au stabilit să se întâlnească o dată pe săptămână. De asemenea, Dan a fost invitat să petreacă Crăciunul împreună cu Noah și familia ei: „El face parte din familia noastră acum”, a spus mama fetei.

Citește și: Tranformarea miraculoasă a unui om al străzii, dependent de droguri, în milionar

Citește și: Trist și inspirațional: Povestea de viață a celei mai urâte femei din lume

Deși este o diferență de 78 de ani între acești doi prieteni, legătura lor este puternică. Totul a început cu o întâlnire minunată la magazin, care a adus o imensă bucurie pentru un om în vârstă, care suferă de singurătate. Însă, și Noah și-a câștigat un prieten valoros de ziua ei!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top