Connect with us
O ieseanca trage un semnal de alarma asupra pericolului dependentei de jocurile de noroc

Știri

O ieseanca a pierdut 27.000 de lei la pacanele in doar cateva ore

O ieseanca a pierdut o suma-record la pacanele, in doar cateva ore. Femeia, in varsta de 38 de ani, a pierdut suma de 27.000 lei in doar 21 de ore, fara sa castige absolut nimic.

Citeste si: Loto horoscopul si cele mai norocoase numere pentru fiecare zodie

„Am pierdut pana acum contravaloarea a 4 blocuri” spune femeia, care a cheltuit tot ce a avut pe jocuri.

Femeia este casatorita cu un om de afaceri din Austria si locuieste atat in tara sotului sau cat si la Iasi. Femeia a declarat pentru Pro Tv ca este dependenta de jocurile de noroc de 21 de ani. Pentru ca sotul sau stie ca afacerea ei din Romania necesita permanent bani, barbatul ii trimite mii de euro lunar.

Dupa ce a pierdut acesti bani, femeia a tras linie si a facut un calcul care a rezultat ca a pierdut sume incredibile la jocurile de noroc. Un calcul amanuntit al ei a rezultat ca a cheltuit 180.000 de euro din luna aprilie a anului trecut si pana in prezent.

” Acum cel mai tare si mai tare nu e vorba de bani, ca sunt 273 de milioane in 21 de ore, pe mine ma deranjeaza ca in 21 de ore nu am primit niciodata o speciala. De castigat nu ai cum sa castigi in asa ceva…”. a declarat femeia.

Mai mult femeia a povestit ca a stat chiar si 3 zile lipita de un aparat, iar acest lucru nu i-a adus nimic bun. De aceasta data, pentru ea este un semn de intrebare de ce nu a castigat nimic, asa ca si-a luat un avocat care sa discute cu reprezentantii salii de jocuri.

Medicii trag un semnal de alarma pentru ca numarul celor care sunt dependenti de jocuri de noroc creste de la an la an.

Din pacate, insa, au fost cazuri in care s-a ajuns chiar la sinucidere din cauza pierderilor la jocurile de noroc. In urma cu doi ani, un frizer din Iasi s-a sinucis dupa ce a pierdut la pacanele banii pentru inmormantarea fratelui sau, care si el s-a sinucis tot din cauza jocurilor de noroc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top