Connect with us
Un tânăr a primit un cadou din partea mamei sale. Acesta se află la colegiu și a ridicat pachetul extrem de încântat, dar când a deschis...

Știri

O mama i-a trimis fiului un cadou la cămin. Surpriza din cutie l-a șocat

Connor Cox a primit un pachet cadou la cămin din partea mamei sale. Primul gând care i-a trecut prin cap a fost că a primit mâncare de acasă.

Connor are 18 ani și studiază la Colegiul din Pennsylvania, departe de influența, protecția și grija părinților. Sau cel puțin așa credea el.

Acum câteva săptămâni, Connor a primit o cutie surpriză în post. El a crezut că a primit un „pachet de cu mâncare” de post.

„Am fost încântat. Era ca înainte de Crăciun, atunci când primești pachet de la familie la colegiu.”, a declarat Connor BuzzFeed News.

A primit un cadou din partea mamei. Surpriza a venit când a deschis cutia

„Cadoul” primit din partea mamei.

Connor era încântat de cutia lui. El a rupt ambalajul, a deschis cutia și a găsit multe hârtii. Inițial, a crezut că este ambalajul care acoperă alimentele. Însă, de fapt erau hârtii și gunoaie.

Mama lui i-a trimis tot gunoiul lăsat în camera sa pe perioada vacanței.

Terri, mama băiatului a declarat: „L-am învățat pe Connor de mic să fie ordonat. Însă, acțiunile sale merită consecințe.”

Terri a spus că ea și Connor au pus în aplicare un acord pe perioada vacanței. Era un simplu: el face ordine în lucrurile sale și aruncă gunoiul înainte de a pleca la colegiul. Camera sa trebuie să rămână curată, așa cum a găsit-o.

Însă, Connor a crezut că poate scăpa mai ușor: „Am crezut că pot scăpa de curățeni, dar ea mi-a arătat că nu e așa. Toate gunoaiele, hârtiile și ambalajele le-am ascuns în sertare.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top