Connect with us

Știri

O mamă și-a salvat copiii dintr-un incendiu, apoi s-a închis în casa în flăcări. De ce a făcut asta?

Nu există dragoste mai mare decât cea pe care o mamă o poartă copiilor ei. O tânără de 29 de ani a fost pregătită să facă sacrificiul suprem pentru a-și slava copiii dintr-un incendiu care le mistuia locuință.

Un trecător ajuns la scena unui incendiu din Newman Lake, Washington, a găsit în fața casei în flăcări doi copiicare priveau neputincioși cum le arde locuința. În interiorul casei, mama și sora lor de șapte ani zăceau inconștiente.

Angel Fiorini s-a trezit tușind în miezul nopții din cauza unui fum gros care îi intra în dormitor. Femeia a realizat că locuința a fost cuprinsă de flăcări și a fugit să își salveze cei trei copii din incendiu. Ea a reușit să își scoată în siguranță băiețelul de 3 ani, Vinny și bebelușul de 18 luni, Rosalie, însă Gianna, fetița ei de 7 ani, rămăsese închisă în casă.

Sursa: Facebook Angel Fiorini

În timp ce Angel căuta să ajungă la fetița cea mare, cei doi copii mai mici, nerealizând pericolul, încercau să reintre în casă. Pentru a îi ține în siguranță, femeia a încuiat ușa și a continuat să-și caute fiica printre flăcări, scrie shareably.com.

Mama și-a protejat fiica de flăcări cu propriul corp

Până când a reuști să o găsească pe micuța Gianna, fumul gros invadase complet holul iar femeia nu a mai putut găsi ieșirea. Curajoasă mămică și-a acoperit copilul cu propriul corp, pentru a o proteja de flăcări. Amândouă zăceau lângă intrare, inconștiente și cu arsuri serioase pe întregul corp.

Citește și: O femeie virgină a născut un bebeluș perfect sănătos

Norocul celor două a fost un bărbat care trecea prin zonă și care a reușit să le scoată afară. Cei doi copii mai mici suferiseră doar răni ușoare, însă, chiar și cu protecția mamei sale, Gianna avea arsuri de gradul II pe 14% din corp. situația era mult mai gravă pentru Angel, care a suferit arsuri de gradele II și III pe întregul corp, care au necesitate grefe de piele extinse.

Prietenii și familia lui Angel nu au fost deloc surprinși de gestul eroic al femeii.

„Ea susține întreaga familie 100%. E puternică și iubitoare… Când te căsătorești cu o femeie, speri să ai parte de o soție ca ea”, a declarat o rudă a lui Angel.

Actul de curaj al tineri i-a salvat întreaga familie. Din fericire, femeia s-a recuperat complet după arsurile suferite și este alături de copii ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top