Connect with us
france gall

Știri

O mare cântăreață a murit: „A plecat în Paradisul alb pe 7 ianuarie!”

Este tragedie în lumea artistică internațională. Îndrăgita artistă franceză France Gall s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani, a anunțat purtătorul său de cuvânt.

Gall suferea de cancer și s-a stins din viață duminică dimineața.

„Sunt cuvinte pe care nu aş fi vrut să le pronunţ niciodată. France Gall a plecat în Paradisul alb pe 7 ianuarie, după ce, timp de doi ani, a înfruntat, cu discreţie şi demnitate, recidiva unui cancer”, a declarat într-un comunicat Geneviève Salama.

Autoarea hitului „Poupée de cire, poupée de son” a fost internată, la jumătatea lunii decembrie 2017, în Spitalul american din Neuilly, lângă Paris, fiind diagnosticată, potrivit unui comunicat oficial, cu o infecţie severă.

Cântăreaţa, care a câştigat concursul muzical Eurovision în 1965, a fost diagnosticată cu cancer la sân la un an după decesul prematur al soţului ei, cântăreţul şi compozitorul Michel Berger, în 1992, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct.

După decesul fiicei sale, Pauline, în 1997, France Gall s-a retras de pe scenă, însă, în 2015, a jucat în comedia muzicală „Résiste”, un memento al hiturilor interpretate alături de Michel Berger.

Te-ar putea interesa și: A murit de cancer în ziua de Crăciun. Mesajul lăsat este sfâșietor

Mesajul sfâșietor al unei tinere mame care a murit de cancer în ziua de Crăciun, la doar o lună după diagnosticul cumplit.

Cu doar o lună în urmă, o tânără mamă din Marea Britanie a observat niște zgârieturi ciudate pe corp, însă le-a tratat cu umor, spunând că nu sunt grave.

Kirsten Hawksey, de 23 de ani, din regiunea Merseyside, mama unei fetițe de aproape doi ani, a căutat simptomele pe care le-a resimțit pe Google și a râs.

Însă, la îndemnul familiei și prietenilor, ea a mers la doctor, unde, pe data de 27 noiembrie, a primit un diagnotic cumplit: leucemie.

Tânăra a postat pe 3 decembrie, un ultim mesaj pe Facebook, în ziua în care a început chimioterapia

“În urmă cu câteva zile am fost diagnosticată cu leucemie, iar azi am început chimioterapia. Acesta nu este un mod de a cere milă, pentru că nu-mi stă în fire, ci doar un mod de a-i face pe oameni să conștientizeze când sunt în pericol.

Nu mergeam niciodată la doctori, astfel că le mulțumesc prietenilor și familiei că m-au împins să merg, din cauza unor arsuri pe corp.

Pur și simplu vreau să mulțumesc familiei, prietenilor și colegilor pentru suportul din ultimele zile. Mai mult decât nenorocoasă mp simt norocoasă”, a scris Kirsten Hawksey pe pagina de Facebook.

Din păcate, pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, Kirsten a suferit o hemoragie pe creier, iar familia a decis mai târziu să oprească aparatele care o țineau în viață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top