Connect with us

Știri

O noua companie aeriana intra pe piata din Romania

Conducerea companiei olandeze Join Airlines a anuntat, miercuri, ca va intra pe piata din Romania.

Conducerea companiei olandeze Join Airlines a anuntat, miercuri, ca va intra pe piata din Romania cu patru curse operate de la Arad, dintre care trei pe rute internationale, iar trei aeronave vor fi alocate rutelor interne. In plus, extinderea activitatii vizeaza si aeroporturile din Suceava si Tulcea.

Cum va arata avionul viitorului FOTO

Video/Foto! Breaking news! Cosmar pentru pasageri. Un avion a iesit de pe pista din cauza zapezii la Cluj

Presedintele companiei Join Airlines, Bernard Jacobs, a declarat ca au fost realizate studii de piata pentru extinderea companiei, adaugand ca „se prefigureaza o dezvoltare a aviatiei in zona Balcanilor”.

Conform sursei citate, doua dintre rute au fost stabilite definitiv, respectiv Arad – Stuttgart si Arad – Verona, iar pentru cursa interna se are in vedere ruta Arad – Bucuresti, noteaza Mediafax.

Situatie inedita in avion. Un barbat a incercat sa deschida usa, in zbor. Protagonistul are cetatenie romana

Trei aeronave au fost alocate de companie pentru zborurile pe care le va opera din Romania, una dintre acestea urmand sa aiba baza permanenta pe aeroportul din Arad. Conducerea companiei a precizat ca vizeaza lansarea de zboruri si de la Suceava si Tulcea.

Bernard Jacobs a mai spus ca Join Airlines nu este o companie low-cost, insa „pretul biletelor pentru rutele din Arad vor fi atractive”.

Sursa foto stirileprotv.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top