Connect with us
O nouă crimă şochează România. Un tânăr şi-a împuşcat iubita în cap

Știri

O nouă crimă şochează România. Un tânăr şi-a împuşcat iubita în cap

Crimă şocantă în Arad, la Târnova! Un tânăr de 23 de ani şi-a împuşcat în cap iubita, apoi s-a sinucis. Crimă pasională la Târnova, în Arad.

Un tânăr de 23 de ani și-a împușcat iubita în barul în care lucra femeia, după care s-a sinucis.

Cei doi, ambii în vârstă de 23 de ani, au fost găsiți fără suflare într-un bar din Arad, localitatea Târnova, în această dimineață.

Tânărul a comis crima cu o armă artizanală

Surse citate de presa locală susţin că cei doi ar fi stat la masă, s-ar fi certat, iar la un moment dat, tânărul a scos o armă și a împuscat-o pe iubita sa.

Ulterior, s-a împușcat și el. Arma este artizanală şi a fost ridicată pentru expertiză.

Din primele informaţii, criminalul este din Târnova și locuia cu mama vitregă, părinții săi fiind despărțiți de multă vreme.

Tânăra este din Șilindia, cofnform observator.tv.

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE 

Citeşte şi Un cadavru a fost descoperit lângă Deva. Cine era bărbatul găsit mort

Scene șocante în județul Hunedoara, după ce un bărbat dat dispărut a fost găsit mort.

Cadavrul unui bărbat de 80 de ani, din satul Sântandrei, de lângă Deva, a fost descoperit marţi la o adâncime de doi metri în pârâul Cerna, în dreptul unui stăvilar construit de castori, locul fiind identificat cu ajutorul unui câine de serviciu al pompierilor militari, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Bătrânul a fost dat dispărut de familia sa, care a bănuit că bărbatul ar fi căzut în albia pârâului Cerna, ce trece prin apropierea casei în care locuia victima.

Pe malul apei, rudele bătrânului au găsit şapca purtată de acesta şi au anunţat imediat autorităţile.

Echipajele de scafandri şi canin ale ISU Hunedoara s-au deplasat imediat la faţa locului şi au început căutările ajutate de un câine antrenat special pentru astfel de evenimente.

Cadavrul a fost descoperit la o adâncime de 2 metri în apă

“Bebe, câinele de serviciu al pompierilor hunedoreni, a adulmecat şapca bătrânului şi a început căutarea. S-a oprit după aproximativ trei kilometri în dreptul unui stăvilar construit de castori.

Aici au intrat în rol scafandrii inspectoratului, care, în ciuda temperaturii scăzute de afară şi a apei, au demarat operaţiunile de căutare.

La o adâncime de peste doi metri sub apă, scafandrii au descoperit trupul bătrânului prins într-o scorbură”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Potrivit pompierilor militari, Bebe este al doilea câine din România antrenat în structurile Ministerului Afacerilor Interne, care a reuşit să detecteze mirosul unui cadavru de sub apă, chiar dacă nu a făcut pregătire specifică pentru astfel de misiuni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top