Connect with us
O prezentatoare TV s-a sinucis în direct

Știri

O prezentatoare TV s-a sinucis în direct

Știre șoc în lumea televiziuni. O prezentatoare tv și-a pus capăt zilelor în direct, în cadrul unei emisiuni. În dimineața zilei de 15 iulie 1974, Christine Chubbuck a venit la serviciu cu textul pregătit, ceea ce reprezenta un lucru neobișnuit pentru jurnalista Channel 40.

A spus că va începe prin a prezenta câteva știri. Și-a dat apoi cu un singur gest părul lung, negru pe spate, a înghițit în sec, și-a mușcat ușor buzele, a apucat cu mâna stângă foile de hârtie și a început să citească privind în jos.

”În conformitate cu politica postului Channel 40 de a vă prezenta cele mai noi știri despre sânge și curaj, în culori vii, veți asista la o nouă premieră:sinuciderea în direct.”

Prezentatoarea s-a sinucis cu un pistol

A scos apoi un revolver calibrul 38 și s-a împușcat în cap, în spatele urechii drepte. S-a prăbușit pe pupitru, moment în care telespectatorii au mai putut vedea doar ecranul negru.

”Vedeta postului de televiziune 40 s-a împușcat în direct în această dimineață. Ea a fost transportată de urgență la Sarasota Memorial Hospital (ceea ce s-a și întâmplat în realitate), unde a rămas internată în stare critică.”, povestește un ziarist, potrivit click.ro.

Ziarista a murit dupa câteva ore la spital

Chubbuck a murit 14 ore mai târziu, la vârsta de 29 de ani, acesta fiind primul și singurul caz de sinucidere în direct înregistrat în Statele Unite.

Înregistrarea cu momentul sinuciderii a fost reținută de autorități cu titlul de dovadă, iar după încheierea anchetei, aceasta a fost predată familiei, care se pare că a distrus-o.

Două filme aduc acum în actualitate cumplitul incident: ”Christine”, bazat pe cazul real al jurnalistei care s-a sinucis, și ”Kate Plays Christine”, un documentar despre actrița Kate Lyn Sheil, care se pregătește să interpreteze rolul Christinei Chubbuck pentru un alt film.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top