O prezentatoare TV s-a sinucis în direct

07.08.2018
O prezentatoare TV s-a sinucis în direct

Știre șoc în lumea televiziuni. O prezentatoare tv și-a pus capăt zilelor în direct, în cadrul unei emisiuni. În dimineața zilei de 15 iulie 1974, Christine Chubbuck a venit la serviciu cu textul pregătit, ceea ce reprezenta un lucru neobișnuit pentru jurnalista Channel 40.

A spus că va începe prin a prezenta câteva știri. Și-a dat apoi cu un singur gest părul lung, negru pe spate, a înghițit în sec, și-a mușcat ușor buzele, a apucat cu mâna stângă foile de hârtie și a început să citească privind în jos.

”În conformitate cu politica postului Channel 40 de a vă prezenta cele mai noi știri despre sânge și curaj, în culori vii, veți asista la o nouă premieră:sinuciderea în direct.”

Prezentatoarea s-a sinucis cu un pistol

A scos apoi un revolver calibrul 38 și s-a împușcat în cap, în spatele urechii drepte. S-a prăbușit pe pupitru, moment în care telespectatorii au mai putut vedea doar ecranul negru.

”Vedeta postului de televiziune 40 s-a împușcat în direct în această dimineață. Ea a fost transportată de urgență la Sarasota Memorial Hospital (ceea ce s-a și întâmplat în realitate), unde a rămas internată în stare critică.”, povestește un ziarist, potrivit click.ro.

Ziarista a murit dupa câteva ore la spital

Chubbuck a murit 14 ore mai târziu, la vârsta de 29 de ani, acesta fiind primul și singurul caz de sinucidere în direct înregistrat în Statele Unite.

Înregistrarea cu momentul sinuciderii a fost reținută de autorități cu titlul de dovadă, iar după încheierea anchetei, aceasta a fost predată familiei, care se pare că a distrus-o.

Două filme aduc acum în actualitate cumplitul incident: ”Christine”, bazat pe cazul real al jurnalistei care s-a sinucis, și ”Kate Plays Christine”, un documentar despre actrița Kate Lyn Sheil, care se pregătește să interpreteze rolul Christinei Chubbuck pentru un alt film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *