Connect with us
Cântăreața Florica Duma a fost condusă joi pe ultimul drum. O prietenă a artistei a mărturisit ce s-a întâmplat în ultimele zile ale acesteia.

Știri

O prietenă a Floricăi Duma a dezvăluit ce s-a întâmplat cu cântăreața înainte de a muri!

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Florica Duma a fost condusă pe ultimul drum, după ce a încetat din viață la începutul acestei săptămâni.

O apropiată de-a sa, cântăreața Florica Bradu a dezvăluit ce s-a întâmplat în ultimele zilei ale Floricăi Duma.

„Nu cred că voia să-și recunoască nici sie însăși că e bolnavă”, crede Florica Bradu. Aceasta spune că acum trei săptămâni a sunat-o cînd a aflat că e internată și a spus: „Mă doare piciorul, dar nu am leucemie”. Florica Bradu spune că a încurajat-o: „Nici vorbă, nici nu vreau să aud”.

Florica Bradu a intervenit în emisiunea lui Vasile Coca la „Hora TV”, dedicată în partea a două exclusiv Floricai Duma, și a mărturisit printre lacrimi că suportă foarte greu pierderea prietenei sale.

„Noaptea trecută parcă am avut așa, o legătură sufletească cu ea, pentru că fusesem la ea la spital și mi-a rămas în minte imaginea ei. Nu-mi venea să cred că e atât de bolnavă și nu am dormit toată noaptea. Spre dimineață, când s-a și întâmplat, am aflat de tragedia această, de plecarea Floricai. Am fost ieri la ea, am fost și duminică, era în comă.

Am fost și vineri, se trezise din altă comă. Am fost cu Florica Zaha, am putut comunică cu ea. Am văzut că mă privește așa insistent, fix, pentru că nu putea să vorbească, fiind intubata. Și am întrebat-o și eu, și Florica Zaha: «Te bucuri că am venit la ține, Florica?» Și a făcut din cap că da. «Nu te deranjam?» A făcut din cap că nu. Și atunci i-am promis, nu știu cum, că ne rugăm și că toată lumea se roagă pentru ea. I-am zis că trecem noi peste asta și o să vezi că vom cântă din nou. Și atunci i-au apărut lacrimi.”

Citește și: Doliu în lumea muzicii. A murit la doar 47 de ani

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top