Connect with us
O profesoară din Prahova își jignește elevii ca la ușa cortului. Părinții sunt în stare de șoc

Știri

O profesoară din Prahova își jignește elevii ca la ușa cortului. Părinții sunt în stare de șoc

O profesoară din județul Prahova a reușit să șocheze o comunitate întreagă cu felul în care li se adresează elevilor. Femeia îi umilește pe copii ca la ușa cortului și le adresează cuvinte greu de imaginat. Părinții sunt în stare d eșoc, iar o mamă a ajuns chiar șa spital după ce a văzut un filmuleț în care profesoara se răstește la copii.

O profesoară din Prahova își jignește elevii ca la ușa cortului. Părinții sunt în stare de șoc

Mama lui elev de la școala din Ceptura, Prahova, a ajuns la spital după ce i s-a ridicat tensiunea, în urma celor auzite, potrivit cancan.ro. Copii se plâng d emult timp că profesoara de biologie le vorbește foarte urât, însă acum au avut curajul să o și filmeze. Se pare că nici colegii din cancelarie nu au o părere prea bună despre această profesoară.

Cadrul didactic este acuzată de rele practici la locul de muncă de către părinți dar și de către alți colegi ai dânsei, pentur felul ribil în care se poartă cu cei cărora ar trebui să le fie un exemplu.

Profesoara Prahova

Profesoara Prahova

„Viermilor! În halul ăsta să vă purtaţi, mă, nesimţiţilor?! Am venit să-mi ţin orele şi atât! Nu să faceţi voi atâta mizerie, nişte mizerabili de clasa a şaptea, care habar nu aveţi să scrieţi, să citiţi şi să gândiţi corect! Du-te *** de dobitoc, măi, prostule! Prostovanilor” , sunt foar câteva dintre cuvintele pe care profesoara de biologie le adresează elevilor.

Părinții au protestat în fața școlii, iar conducerea a precizat că se va forma o comisie de disciplină a Consiliului de Administraţie care să hotărască ce se va întâmpla cu cadrul didactic de acum înainte.

Citește și: Tentativă de sinucidere, decesul fiului de supradoză şi nepotul la închisoare, încercările din viaţa lui Kirk Douglas

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top