Connect with us

Știri

O româncă a murit în Spania! Autoritățile încearcă să îi găsească familia

O româncă a murit în Spania, iar autoritățile fac eforturi pentru a-i descoperi familia.

Femeia, care a încetat din viață în urmă cu patru zile, a lăsat cinci copii orfani în urmă. Soțul ei a decedat și el, în urmă cu trei ani.

Numele acesteia este Pop Ileana (pe numele de fată Turda Ileana) și este originară din Petrova, județul Maramureș, ultima dată având domiciliul în Leordina.

Ea a murit pe 4 ianuarie 2018 în localitatea Cuenca din Spania. După decesul ei, au rămas orfani cinci copii în Spania.

Asociația „România în Spania” încearcă cu disperare să dea de urma unor rude ale femeii, care ar putea să îi preia pe cei cinci copii români, rămași ai nimănui.

Cei care cunosc detalii legate de femeia decedată sunt rugați să contacteze Asociația „România în Spania” la număr de telefon: 639178615 sau Consulatul României din Ciudad Real – tel. 609513790.

Ileana Pop

Te-ar putea interesa și: O mare cântăreață a murit: “A plecat în Paradisul alb pe 7 ianuarie!”

Este tragedie în lumea artistică internațională. Îndrăgita artistă franceză France Gall s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani, a anunțat purtătorul său de cuvânt.

Gall suferea de cancer și s-a stins din viață duminică dimineața.

“Sunt cuvinte pe care nu aş fi vrut să le pronunţ niciodată. France Gall a plecat în Paradisul alb pe 7 ianuarie, după ce, timp de doi ani, a înfruntat, cu discreţie şi demnitate, recidiva unui cancer”, a declarat într-un comunicat Geneviève Salama.

Autoarea hitului “Poupée de cire, poupée de son” a fost internată, la jumătatea lunii decembrie 2017, în Spitalul american din Neuilly, lângă Paris, fiind diagnosticată, potrivit unui comunicat oficial, cu o infecţie severă.

Cântăreaţa, care a câştigat concursul muzical Eurovision în 1965, a fost diagnosticată cu cancer la sân la un an după decesul prematur al soţului ei, cântăreţul şi compozitorul Michel Berger, în 1992, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct.

După decesul fiicei sale, Pauline, în 1997, France Gall s-a retras de pe scenă, însă, în 2015, a jucat în comedia muzicală “Résiste”, un memento al hiturilor interpretate alături de Michel Berger.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top