Connect with us
O stewardesă din România a câștigat cel mai puternic concurs de fitness din lume. Cum arată în sala de forță

Știri

O stewardesă din România a câștigat cel mai puternic concurs de fitness din lume. Cum arată în sala de forță

O tânără din Târgoviște a reușit să devină cunoscută în întreaga lume. Atunci când nu este la serviciu ca stewardesă, Andreea Căzăceanu se ocupă de fitness și a reușit să câștige un concurs extrem de important în lumea sportivilor.

Tânăra în vârstă de 31 de ani locuiește în Dubai și are în palmares medalia de aur la „Universal Muscle Fitness and Fashion – Amateur Championship 2016“, concurs care a avut loc în Dubai.

Cea mai recentă realizare este „Olympia Amateur Spain”, cel mai râvnit concurs de fitness din lume, care s-a desfăşurat recent în Alicante. Titlul câştigat la amatori i-a permis să concureze şi la profesionişti.

Citește și: Povestea dramatică a unei stewardese. A fost arsă cu acid pe față de iubitul gelos

„Am câştigat medalia de aur şi pro card în liga profesionistă! Sunt prima şi singura româncă ce deţine acest titlu. Asta mi-a dat dreptul să concurez şi cu profesionistele unde am ocupat locul 6 din 13, ceea ce este o foarte mare realizare! Am muncit de m-au luat dracii pe româneşte, dar le-am bătut de le-a sunat apa în cap”, a scris Andreea, de fel din Târgovişte, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: O stewardesă a făcut 1.000.000 $ întreținând relații intime cu pasagerii

Târgovişteanca a ajuns, în câţiva ani, să aibă un corp invidiat chiar şi de bărbaţii din lumea fitness-ului. Cât despre meseria de stewardesă, aceasta și-a dorit încă din liceu să devină pilot.

Andreea a lucrat și la Federația de Judo

„Încă din liceu am fost pasionata de aviaţie, îmi doream să devin pilot, am urmat cursurile de Inginerie Aerospaţială în cadrul Universităţii Politehnică Bucureşti timp de un an, dar din motive financiare a trebuit să renunţ şi să mă mut la Academia de Studii Economice la distanţă.

„În Dubai am plecat în 2011. Am plecat pentru că îmi doream să fac ceva mai mult, aveam ambiţii mai mari pentru viaţa mea, simţeam că pot mai mult decât jobul meu de bugetară de la vremea respectivă (coordonator referent la Federaţia Română de Judo).

Pur şi simplu simţeam că mă plafonez! Îmi doream să văd lumea, să călătoresc”, a dezvăluit tânăra pentru adevarul.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top