Connect with us

Știri

O stewardesă a făcut 1.000.000 $ întreținând relații intime cu pasagerii

O stewardesă s-a îmbogățit întreținând relații sexuale cu pasagerii în toaleta avionului, la 10.000 de metri înălțime.

Timp de 2 ani, ea a reușit să câștige aproape 1 milion $, pentru că pasagerii scoteau din buzunar circa 2.300 de dolari. Însoțitoarea de zbor a fost prinsă recent în toaleta unei aeronave în timpul unui zbor, scrie presa din Dubai.

Prefera distanțele lungi între Golf și SUA, mai scriu ziarele arabe. Sursele nu precizează pentru ce linii aeriene lucra stewardesa. Se spune doar că lucra pentru o companie aeriană din Orientul Mijlociu.

Citeşte şi Premoniție îngrijorătoare după moartea Cristinei Stamate: “Sunt uimită şi plâng …”

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul său un nou mesaj îngrijorător. Fanii ei cred că ea a prezis mai multe tragedii, printre care moartea Stelei Popescu şi a Cristinei Stamate.

Acum, ar fi vorba de o tragedie de proporţii. Clarvăzătoarea susţine că vocile i-au spus că se va întâmpla o nenorocire la o moschee.

Celebra clarvăzătoare de la noi a avut noi premoniţii, iar acum ar fi vorba despre o moschee. Maria Ghiorghiu i-a sfătuit pe oameni să aibă grijă ce fel de locuri vizitează.

Asta deoarece zilele trecute a avut loc cel mai sângeros atac terorist din istoria Egiptului, la o moschee, unde au murit peste 300 de oameni.

Noaptea de 27 – 28 Noiembrie 2017, ora 00:23

În această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, aud un glas care spune ceva despre Moschee. Glasul spunea asa:

“Maciul (acest cuvânt nu ştiu sigur dacă l-am auzit bine). Maciul sfătuieşte pe cei de acolo, să se ţină departe de Moschee!” Prieteni dragi, ştim cu toţii despre atentatul de acum două zile cu sute de morţi într-o Moschee. Se pare că aceste evenimente tragice nu se vor opri.

Trebuie să avem mare grijă pe unde mergem şi ce facem. Nu ştiu dragii mei, dacă am înţeles bine primul cuvânt, dar voi înţelegeţi despre ce este vorba. Cuvinte nu mai am, ci sunt uimită şi plâng moartea celor câteva sute de oameni nevinovaţi”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Citeşte şi Alexandru Arșinel, în lacrimi după Stela Popescu și Cristina Stamate. Mărturisiri emoționante

Îndrăgitul actor a vorbit despre relațiile sale cu Stela Popescu și Cristiana Stamate, două colege de breaslă atât de apropiate lui. Cristina Stamate s-a stins a doua zi după ce Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum.

”E o seară tristă. Îmi amintesc de aceste două mari artiste, colege minunate, ele dădeau un mare ajutor marelui public, prin însăși menirea teatrului, reprezintă oful cetățeanului, durerea lui” a spus Alexandru Arșinel.

Actorul a povestit că suferința Cristinei Stamate l-a luat prin surprindere
”Nici nu am știut, Cristina s-a pensionat. Ea deschidea spectacole, le dădea ritmul, nuanța. M-am întâlnit cu ea la un moment dat și îmi zice că a scăpat. Doctorul a avut inima mea în mână” a rememorat actorul.

Actorul a vorbit și de propria suferință, boala de rinichi care îl chinuie de o jumătate de veac și a explicat ce s-a întâmplat după ce transplant.

”Boala asta am avut-o de pe la 25, 26 de ani. N-aș mai vrea să vorbesc. Cert este că profesorul Lucan cu echipa lui m-au salvat. A doua zi am aflat că eram atacat, că am furat… Pomeneau de o fată care murise, dar ea murise cu un an înainte. În fruntea celor care mă apărau era Cristina. Era de-o camaraderie extraordinară (…) O fată minunată, care n-a fost suficient de fericită în viață” a mai spus Alexandru Arșinel, la Antena3.

1 Comment

1 Comment

  1. Cristian Petru Bălan

    2017-12-02T17:43:58+02:00 at 17:43

    PROSTITUȚIE LA.. ÎNALT NIVEL, DEASOPRA NORILOR ȘI „ACOPERITĂ” DE NORI… 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top