Connect with us

Știri

O tânără a căzut prin geamul unui autobuz aflat în mers! Ce a pățit apoi

Accident neobișnuit în Ploiești, în urma căruia o tânără a ajuns la spital. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă după ce miercuri seara, în Ploieşti, o tânără a căzut dintr-un autobuz, pe geam, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Anchetatorii au stabilit că tânăra, în timp ce stătea pe scaun în autobuz, s-ar fi dezechilibrat şi a atins geamul lateral al autovehiculului, moment în care geamul s-a desprins şi fata a căzut a căzut din autobuz.

„Referitor la tânăra căzută aseară din autobuz, din primele cercetări, se pare că aceasta, în timp ce se afla pe scaunul din dreapta spate al autobuzului, s-ar fi dezechilibrat, s-ar fi atins de un geam lateral al autobuzului, moment în care geamul s-ar fi desprins, iar tânăra a căzut din autobuz pe partea carosabilă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a anunţat joi, Raluca Brezeanu, din cadrul IPJ Prahova.

După ce a căzut din autobuz, tânăra a fost transportată la spital.

Citește și: Accident cumplit!17 persoane au murit în urma ciocnirii a două autobuze

Foto: Facebook Dragoş Anoaica

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top