Connect with us
O tânără artistă din România a murit. Ce făcuse cu trei zile înainte de tragedie

Știri

O tânără artistă din România a murit. Ce făcuse cu trei zile înainte de tragedie

O tânără artistă de 31 de ani din Târgu Jiu a murit la doar 31 de ani. Melania Ilioaia era pictoriță și a pierdut lupta cu o boală cruntă.

Ea absolvise Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu și Facultatea de Arte Plastice din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

În urmă cu trei zile, ea își serbase aniverase fiul, care împlinise nouă ani.

Melania suferea de ani de zile de cancer, maladie care într-un final s-a dovedit a fi fatală.

Melania Ilioaia va fi înmormântată marți, 11 decembrie, în satul natal Stănești, județul Vâlcea.

„La 31 de ani e vremea să te bucuri de viață, de tinerețe, să visezi și să muncești pentru ce îți dorești. La 31 de ani e vremea să iubești, nu să te lupți cu cancerul și nici să pleci pe drumul fără întoarcere, ducând cu tine doruri și clipe netrăite. 

Mi se pare absurd că deja începem să ne numărăm colegii duși dintre noi. Asta trebuia să începem să o facem peste câteva zeci de ani. Poate că pare un clișeu, dar chiar nu o voi uita vreodată pe Ionela Melania Ilioaia și uneori, când îmi voi îmbrățișa copilul, voi plânge pentru băiatul ei și durerea pe care o va duce mereu cu el.”, a scris pe contul personal de socializare Dorina Cioplea, artist vizual din Târgu Jiu.

Citește și: Tragedie pe șosea, în această dimineață! Cinci tineri au murit pe loc, după ce mașina lor a intrat sub un TIR

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top