Connect with us
O tânără româncă a murit în condiții suspecte în Republica Dominicană

Știri

O tânără româncă a murit în condiții suspecte în Republica Dominicană

Andreea Celea a murit la doar 23 de ani în Republica Dominicană. Tânăra, de origine din Constanța, locuia acolo cu mama sa, iar decesul ei s-a produs în condiții suspecte.

Tânăra s-a cazat vineri după-amiază la un hotel din cartierul Bella Vista din Santo Domingo, împreună cu iubitul ei, un tânăr în vârstă de 26 de ani.

Cei doi au fost înregistrați de camerele de supraveghere amplasate în incinta hotelului, iar după ce au primit cartelele de acces, cei doi au luat-o în direcții opuse.

La câteva ore, tânăra a fost găsită de un angajat al hotelului, care auzise o bubuitură. Tânăra căzuse de la etajul patru și se afla pe trotuar, în stare de inconștiență.

Medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

După ce românca a căzut de la etaj, iubitul ei, Gabriel Villanueva, a fugit și s-a predat câteva ore mai târziu la sediul principal al Poliției Naționale din Republica Dominicană.

Mama Andreei le-a povestit jurnaliştilor din țara caraibiană că fiica ei se despărţise în urmă cu un an de bărbatul de 26 de ani, din cauza izbucnirilor lui violente.

„El trebuie să ştie ce s-a întâmplat cu fiica mea. Trebuie să ştie. Am fost fericită când fiica mea a terminat relaţia cu el, data trecută. Eu, ca mamă, simţeam că nu este pentru ea. 

Mi-au spus că a suferit un accident, dar abia aici am aflat ce s-a întâmplat. Ar trebui să o vedeţi pe fiica mea. Are chipul desfigurat din cauza căderii”,a spus femeia.

Se pare că Andreea mai avusese unele probleme și în trecut. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

În urmă cu cinci ani, tânăra fugise de acasă. Mama ei i-a anunţat atunci dispariţia la poliţie. Andreea s-a întors, însă, după câteva zile.

Citește și: Accident grav în Ungaria. Doi români au murit, alți trei au fost răniți

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top