Connect with us
O tanara vedeta Youtube, pe numele ei Charlotte Eades, a murit la numai 19 ani, dupa ce a pierdut lupta cu cancerul.

Știri

O tanara vedeta Youtube a murit la doar 19 ani

Charlotte Eades, o tanara vedeta Youtube, a murit la varsta de 19 ani, dupa o lupta indelungata cu cancerul la creier

Tanara vedeta Youtube, un cunoscut vlogger, a fost diagnosticata cu cancer la varsta de 16 ani. Pe canalul ei de Youtube, Charlotte Eades publica diverse clipuri video in care vorbea deschis despre lupta sa cu infioratoarea maladie.

Dupa trei ani de suferinta, adolescenta a incetat din viata, iar anuntul a fost facut de parintii ei, printr-un mesaj video publicat pe canalul sau de Youtube.

Citeste si: Cum poti sa faci bani pe Youtube

Citeste si: Cum sa iti faci un canal de Youtube. La ce trebuie sa fii atent!

„Charlotte a murit linistita (…) intr-un spital din Brighton. S-a luptat pana in ultima clipa a vietii sale (…)”, a spus mama acesteia.

Mama acesteia a dezvaluit ca tanara nu a mai putut sa vorbeasca si sa se deplaseze in ultima sa luna de viata. La randul sau, fratele lui Charlotte i-a adus un omagiu surorii sale, precizand ca aceasta si-a lansat canalul de pe YouTube in speranta ca va putea ajuta alti tineri sa indure mai usor lupta cu cancerul.

Tanara vedeta Youtube isi poreclise tumoarea Terminator si obisnuia sa vorbeasca si despre efectele secundare ale terapiei urmate, printre care s-au numarat pierderea parului si slabirea auzului si a vederii. Ea isi dorea ca prin ceea ce face sa stimuleze disctutiile deschise despre cancer.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top