Categorii Știri

UPDATE: Două telecabine s-au lovit de peron la Bâlea. Mai multe persoane au fost rănite

Un incident neplăcut a avut loc astăzi la Bâlea, după ce două telecabine care făceau legătura între Bâlea Cascada și Bâlea Lac au intrat cu viteză în stație și s-au lovit de peron.

Răniți la Bâlea

UPDATE, 17:02 Inițial, existau informații cu referire la o singură cabină. Se pare că două cabine au fost implicate în accidentul de la Bâlea. Cele două aveau probleme cu sistemul de frânare

UPDATE, 14:49 Telecabina aparține unui operator privat, cel care va fi tras la răspundere dacă ancheta va semnala nereguli majore (Digi 24)

UPDATE, 14:48 7 turiști au fost răniți și nu 4, așa cum s-a aflat inițial.

La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de pompieri, salvamontiști, dar și medicii SMURD. Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat pentru știrileprotv.ro că mai multe persoane au fost rănite în urma ciocnirii în viteză dintre telecabină și peron.

CITEȘTE ȘI: Lacul Vulturilor, Balea Lac si Lacul miresei. Uite de unde provin denumirile lor

„SMURD Avrig, o ambulanță SAJ și Salvamont intervin la Telecabina Bâlea Cascada, unde cel puțin patru persoane au nevoie de îngrijiri medicale, după ce telecabina s-a izbit la sosire”, a declarat Ramona Nistor. Potrivit acesteia, situația este în continuă schimbare.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-05-28T17:02:37+03:00 17:02

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More