Connect with us
O vânzătoare din Vaslui a murit după ce râșnița de cafea a explodat în magazin

Știri

O vânzătoare din Vaslui a murit după ce râșnița de cafea a explodat în magazin

Caz șocant în Vaslui! O femeie a murit după ce râșnița de cafea a explodat în magazinul în care ea lucra ca vânzătoare. Inițial, femeia a fost transportată la Spitalul Județean din Vaslui cu răni grave, însă organismul său nu a mai rezistat.

Femeia în vârstă de 43 de ani a ajuns în stare critică la spital, cu şanse minime de supravieţuire, din cauza numeroaselor răni suferite, potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, scrie news.ro.

Victima a intrat în stop cardio-respirator în Unitatea de Primiri Urgenţe, la scurt timp după ce fusese adusă de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Vaslui.

”Pacienta avea ambele membre superioare amputate, cu evisceraţie şi faţa plină de plăgi. Din păcate, toate aceste leziuni au condus la decesul femeii, chiar dacă medicii au depus eforturi pentru a o salva”, a declarat, luni, pentru News.ro managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Starea celei de-a doua victime, o clientă care se afla în magazin în momentul exploziei, este una stabilă, fără a-i fi pusă viaţa în pericol.

Femeia de 43 de ani care a murit era mamă a doi copii, de 5 şi 15 ani, soţul fiind plecat la muncă în străinătate. Magazinul în care a avut loc explozia este situat în faţa casei de locuit, fiind o afacere de familie.

În urma exploziei, au fost sparte şi geamurile magazinului, vecinii care au auzit zgomotul fiind cei care au sunat la numărul de urgenţă 112.

Poliţia a deschis o anchetă, pentru a stabili cum s-a produs deflagraţia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top