Connect with us
O vedetă autohtonă a mers cu metroul în ziua CRIMEI de la stația Dristor 1

Știri

O vedetă autohtonă a mers cu metroul în ziua CRIMEI de la stația Dristor 1

O româncă, supervedetă internațională, a mers cu metroul chiar în ziua crimei de la Dristor. Toată România vorbește despre crimă odioasă care a avut loc în urmă cu două zile, în stația de metrou Dristor 1.

O tânăra de 25 de ani a fost împinsă pe sine de o femeie pe care nu o cunoștea. S-a zbătut să se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul în față, Alina găsindu-și sfârșitul sub roțile trenului.

Tragedia a îngrozit toată populația, scenele părând desprinse din filmele horror. Nimeni nu ar fi bănuit că o femeie slăbuță, îngrijită, aparent normală, ar fi capabilă de o asemenea atrocitate.

Ei bine coincidență face că, în aceeași zi, de dimineață, îndrăgită Inna să fi bifat a treia ei călătorie cu metroul în România.

Frumoasă brunetă s-a temut că o să întârzie la o emisiune dacă înfruntă traficul

„Camuflată” și nemachiată, simpatică artista nu a fost recunoscută de mulți. Asta pentru că mulți se gândeau că o vedetă de talia ei n-ar pune niciodată piciorul într-un mijloc de transport în comun.

Protagonista noastră s-a bucurat că un copil când s-a integrat în mulțime și probabil a fost de-a dreptul șocată când a văzut, noaptea, că în ziua respectivă a umblat prin stațiile de metrou Magdalena Șerban, o criminală care caută să ucidă femei tinere și brunete.

„Am alergat de la o gură de metrou la altă. Pentru mine metroul este necunoscut. Vin dintr-o stațiune unde nu sunt nici măcar autobuze.

Cred că este a treia oară când merg cu un astfel de mijloc de transport în țară. Mi-a plăcut. Nu știu de ce îmi mai pierd atât timp în trafic. M-au recunoscut câțiva de la începutul cursei, dar n-au avut curaj să vină la mine până la final”, a declarat Inna, potrivit wowbiz.ro.

Citește și Anul 2018 este al lor. Cea mai puternică zodie va deține supremația

Astrologia spune că, în conformitate cu semnul zodiacal şi elementul natural de care aparţinem, există anumite trăsături comune care ne definesc personalitatea.

BERBEC

Semnul Berbecului este unul dintre cele mai puternice din Zodiac. Nativii sunt plini de energie şi vitalitate, cu o personalitate intensă şi aventuroasă.

Oamenii născuţi sub semnul Berbecului nu se tem de nimic, sunt întotdeauna dispuşi să înceapă noi provocări şi au o atitudine de lider, care le dă şi o mare siguranţă de sine.

SCORPION

Scorpionii au o personalitate foarte puternică, dar sunt, de asemenea, diferiţi de restul semnelor zodiacale pentru intensitatea lor. Acest lucru este vizibil în mod special la nivel emoţional, deoarece Scorpionul nu se va mulţumi cu nimic, iar pasiunea lor îi face să fie de neoprit până când îşi ating obiectivele dorite.

Când întâlnești o persoană născută în această zodie, primul lucru pe care-l observi la ea sunt vibrațiile reci care o înconjoară.

Și, pentru că nativii Scorpion sunt considerați cei mai calculați oameni și cei care sunt foarte greu de mulțumit, iată care sunt caracteristicile care-i definesc perfect!

Cea mai puternică zodie va deține supremația

Se spune că nativii Scorpion sunt maeștri ai dăruinței și sunt conduși de pasiune. Ei sunt implicați emoțional în tot ce fac, acesta fiind motivul pentru care creația lor este nelimitată.

Persoanele născute în zodia Scopion au un spirit de luptător. Nu renunță niciodată la nimic, indiferent de cât de grave sunt problemele cu care se confruntă. Continuă să lupte și să găsească toate soluțiile posibile.

Există un singur cuvânt care-i definește pe nativul Scorpion – independența. Ei muncesc foarte mult, nu așteaptă nimic de la nimeni. În plus, acceptă ajutorul când au nevoie și când li se oferă, dar ei sunt cei care decid ce este mai bine pentru bunăstarea lor.

Citeşte şi ALERTĂ METEO Schimbare radicală a vremii în următoarele zile

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top