Connect with us

Știri

O vedeta celebra din Romania isi incheie contractul cu postul de televiziune care a consacrat-o!

O super vedeta din Romania isi incheie contractul cu televiziunea care a consacrat-o, in luna iunie. Frumoasa prezentatoare de televiziune discuta in acest moment cu producatorii televiziunii pentru revenirea din toamna cu un nou proiect sau regandirea formatului care a consacrat-o.

Este vorba despre Iuliana Tudor, realizatoarea celebrei emisiuni de la TVR „O data-n viata”, unde starurile se imbraca in straie populare romanesti si interpreteaza muzica din folclor. „Am primit oferte din partea principalelor staţii TV de la noi. Au contat mult proiectele, iar până acum nu m-am simţit omul potrivit pentru ideile propuse. Eu trebuie să cred în idee şi să simt că o pot pune în valoare conform aşteptărilor”, a spus Iuliana Tudor, scrie eva.ro.

CITESTE SI: AVION PRABUSIT: VEZI UNDE S-A INTAMPLAT TOTUL
Cel mai probabil, vedeta TVR-ului va ramane mai departe la postul care a facut-o celebra, cu toate ca isi incheie contractul cu emisiunea „O data-n viata”, dup[ 8 ani de zile.

Emisiunea „O data-n viata” ajunge la al 15-lea sezon in luna iunie a acestui an. Iuliana Tudor a vorbit si despre ce s-ar putea intampla dupa terminarea acestui brand al TVR: „Emisiunea îşi încheie sezonul cu numărul 15 în iunie, după 8 ani. În acest moment, sunt în discuţii cu managementul TVR pentru noi proiecte, pentru toamna acestui an. Cel mai probabil, va fi o emisiune nouă, dar tot legată de folclor. Există însă şi posibilitatea să regândim formatul «O dată-n viaţă». Vom vedea care este cea mai bună variantă”, a mai spus indragita prezentatoare, mai scrie eva.ro.

Sursă foto: Pagina de Media

Sursă foto: Pagina de Media

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top