Connect with us
O vedetă a pierdut copilul și a postat o imagine șocantă pe internet

Știri

O vedetă a pierdut copilul și a postat o imagine șocantă pe internet

Jamie Otis este o vedetă de peste Ocean cunoscută pentru reality-show-urile pe care le moderează. Mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta a trecut de curând prin cele mai sfâșietoare momente. Ea a avut probleme cu sarcină și a pierdut copilul. Fără să-i pese de reacțiile internauților, vedeta a postat pe pagina sa de socializare o imagine dureroasă cu fătul, care cântărește câteva sute de grame.

„Nu pot sa dorm și m-am gândit să vă scriu despre băiețelul meu cel duce, Jonathan Edward. Știu că este o mare prejudecată și nimeni nu vrea să vadă pe site-urile de socializare astfel de fotografii, cu un copilaș născut mult prea devreme care s-a dus deja în Rai. Soțul meu m-a învățat să nu mai trăiesc făcându-mi griji de ce vor spune alții. Sper ca văzând imaginea cu băiețelul meu, veți realiza că este doar un copilaș neajutorat despre care merită să ne aducem aminte. Nu am de ce să mă ascund doar pentru că cineva s-ar putea simți ofensat de poza aceasta. Dacă și tu ai pierdut un bebeluș, să știi că nu ești singur pe lume. Din păcate, una din 4 femei se confruntă cu o astfel de situație”, a scris ea la descrierea fotografiei de mai jos.

Despre întâmplarea nefericită din viața ei și a soțului său, vedeta a scris și pe blogul ei.

„Inima mea este atât de grea. Nu există cuvinte pentru a exprima durerea pentru pierderea copilul nostru. (…) Vă rugăm să vă rugați pentru mine, soțul meu Doug, și pentru familia noastră. Mai important, rugați-vă pentru micul nostru copil. Știu că e în cer și eu sunt sigură că este pe nori. Nu îl voi mai vedea pe acest înger din nou pe pământ. El a fost dat de Dumnezeu cu atâta grație, iar apoi Dumnezeu l-au luat prea devreme. Mă doare inima atât de rău! Pierderea copilul nostru a fost experiența cea mai teribilă. Aș vrea ca nimeni să nu treacă vreodată prin așa ceva.”, a scris Jamie Otis pe blogul ei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top