Connect with us
Oana Roman a slăbit surprinzător. Vedeta a dezvăluit dieta ei

Știri

Oana Roman a slăbit surprinzător. Vedeta a dezvăluit dieta ei

Toate femeile vor să aibă o siluetă de invidiat, în special vedetele, care vor să afișeze o imagine impecabilă mereu. Totuși, unele dintr ele se confruntă cu probleme legate de greutate. În această situație este și Oana Roman, care mereu a purtat o luptă grea cu kilogramele. Deși a ținut mai multe diete, se pare că acestea nu au dat rezultate. În ultima vreme, vedeta pare că a găsit, totuși, soluție și este într-o formă de zile mari. Oana a vorbit despre cum a reușit să slăbească și la ce trucuri a apelat.

Oana Roman a slăbit surprinzător. Vedeta a dezvăluit dieta ei

De câteva luni, Oana Roman a decis să pună capăt răutăților aduse la adresa ei și să le închidă gura cârcotașilor. Perioada aceasta și măsurile impuse nu au afectat-o pe vedetă. Dimpotrivă, au ajutat-o să lucreze la silueta ei. În ultimele două luni, ea a slăbit peste 10 kilograme, reușind să arate din nou ca în aolescență.

Vedeta a mărturisit că nu a apelat la nicio dietă, ci stresul și agitația au făcut-o să piardă în greutate. Din acest motiv, nu poate recomanda nimănui soluția ei, având în vedere că nu este vorba de un stil de viață prea sănătos. În plus, a precizat că și unele tratamente corporale pe care le-a făcut în februarie au ajutat-o foarte mult.

„Nu țin nicio dietă, toată lumea m-a întrebat. Dieta mea este stilul de viață pe care îl am, nu îl recomand. Am și scris pe Instagram asta, nu îl recomand nimănui. Dorm puțin, mănânc prost și rar, sunt foarte stresată și de aceea am slăbit. Dar se văd și acum rezultatele tratamentelor și procedurilor pe care le-am făcut în  februarie, timp de o lună și jumătate.”, a declarat Oana Roman.

Fanii apreciază felul în care arată Oana acum și o complimentează ori de câte ori urcă pe rețelele de socializare o fotografie nouă.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top