Connect with us

Știri

Oana Zavoranu a semnat cu o noua televiziune pentru a castiga bani de pe urma mortii mamei sale. SOCANT – CE A DECLARAT LA IESIREA DIN CASA

Oana Zavoranu a iesit in urma cu putine momente din casa sa, la cateva ore dupa ce a aflat ca mama ei a decedat pe patul de spital. Vedeta ar fi semnat deja cateva contracte de exclusivitate cu Antena 1, din casa ei fiind vazut iesind Dan Capatos, realizatorul emisiunii UN SHOW PACATOS.

De asemenea, Oana a fost insotita de o reporterita de la Antena 1 care o ferea de ceilalti jurnalisti care asteptau declaratii spunand: ‘Veti afla totul la Acces direct’, semn ca vedeta va aparea in urmatoarea perioada numai la Antena 1, dupa ce si-a obisnuit publicul serile la Kanal D.

CITESTE SI: SCANDAL PE LOCUL DE VECI AL MAMEI OANEI ZAVORANU

Oana Zavoranu a socat inca o data vorbind foarte relaxata despre moartea mamei sale, ironica: „Michael Jackson n-a murit. Michael Jackson traieste!”.

Vedeta de televiziune ar putea mosteni 60 de milioane de euro de la mama sa. Initial era vorba despre 5 milioane de euro, insa Marioara Zavoranu ar fi recunoscut ca averea ei este estimata la 60 de milioane, incluzand cateva terenuri, cimitirul Eternitatea unde sunt inmormantati cei doi tati ai Oanei Zavoranu dar si cateva actiuni misterioase ascunse in Israel.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top