Categorii Știri

Oana Zavoranu: „Daca vedeam in mama un licar de omenie, o luam in brate”

Oana Zavoranu sustine in continuare ca a mers cu intentii bune la spitale, cu doua zile inainte de moartea Marioarei Zavoranu. Vedeta a declarat ca a vazut o privire a mamei sale care a tulburat-o extrem de tare.

Oana Zavoranu a facut noi marturisiri despre ultimele clipe petrecute cu mama sa. „Nu mi-as fi iertat toata viata imaginea ca ma cheama, de asta m-am dus la ea”, s-a confesat Oana Zavoranu pe canapeaua de la „Un show pacatos”.

CITESTE SI: DAN CAPATOS IL ATACA IN DIRECT PE MADALIN IONESCU

„Ultima privire a mamei mele vie catre mine e una atat de urata incat mi s-au intors paginile in cap. ‘Mama de ce ma urasti atat de tare, zi ce sa fac sa nu ma mai urasti?’, i-am zis. Spune-mi, fac orice. Mi-a zis: Ma plictisesti!”, marturiseste mahnita Oana.

„Mama avea niste ochi pe care nu i-am vazut nici la cele doua vrajitoare, Vanessa si Melisa, in momentul incarcerarii. Daca vedeam in mama la spital un licar de omenie, o luam in brate”, a spus vedeta aproape cu lacrimi in ochi la Antena 1.

„Cand i-am vazut ochelarii pe noptiera am inceput sa plang. Am zis: ‘Iarta-ma, nenorocito, ca te iubesc’. De ce trebuie sa am eu geanta ta, ca nu mi-am dorit sa am geanta ta”, a spus indurerata Oana Zavoranu.

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More