Connect with us

Știri

Oana Zavoranu i-a aratat fundul in direct unui lider PRM: „Cine sa va conduca la partid: Babele? Mary Poppins?”

Oana Zavoranu isi doreste cu ardoarea sa fie presedintele PRM. Aceasta s-a certat in direct cu secretarul general al partidului, Cristian Stanescu, unul dintre liderii care tanjeste sa il inlocuiasca pe Corneliu Vadim Tudor in fruntea partidului.

Prezenta la emisiunea lui Capatos de la Antena 1, „Un show pacatos”, Oana Zavoranu a facut un show fara egal. „La ce ora sa vin maine sa ma inscriu in PRM?”, l-a intrebat Zavoranca pe Stanescu.

„Trebuie sa faca o cerere daca vrea sa se inscrie in partid. O sa vin personal la dumneavoastra sa va dau cererea”, i-a replicat politicianul. Oana l-a intrebat ulterior la ce ora ii va inmana cererea, iar Stanescu a dat bir cu fugitii si a inchis telefonul.

CITESTE SI: Oana Zavoranu: „Nu dadea doi bani Marioara pe tine!”; CUI I-A SPUS VEDETA ASTA

CITESTE SI: SOCANT! Ce transmite MARIOARA ZAVORANU din lumea de dincolo

Oana a defilat de cateva ori in fata camerelor de luat vederi intr-o rochie neagra transparenta, care ii scoteau in evidenta fundul. Aceasta si-a ridicat de cateva ori rochia si a avut un mesaj pentru cei de la PRM care se opun inscrierii ei in partid.

„Cine sa va conduca? Babele? Mary Poppins? Partidul are nevoie de suflu nou, de tineret”, a intrebat Oana aratandu-si fesele.

Vedeta este convinsa ca va conduce partidul lui Vadim si spune ca va face tot posibilul sa demonstreze ca este liderul de care PRM are nevoie: „Vadim voia sa ma faca secretara a partidului!”

Sursa foto: Facebook Oana Zavoranu

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top