Connect with us

Știri

FOTO. Oana Zavoranu, SHOW INCREDIBIL in casa in care locuia mama sa. LE-A ARATAT REPORTERILOR LUXUL IN CARE TRAIA MARIOARA ZAVORANU, ironizand-o

Oana Zavoranu nu si-a retras cuvintele dure la adresa mamei sale. Oana o critica pe mama ei pentru ca a trait in lux, in timp ce era pensionara. Ea le-a aratat reporterilor Antena 1 casa luxoasa in care si-a dus traiul mama sa, Marioara Zavoranu.

„Ma aflu in casa mea si sunt multe de clarificat. Am sa incerc sa fiu cat pot eu de calma, pentru ca s-au strecurat multe lucruri neadevarate pana acum. Sunt persoane care trebuie sa isi ceara iertare fata de mine si fata de sufletul meu, tatal meu, Ioan Banicioiu. Dumnezeu sa o ierte. Eu nu m am certat, ea s-a certat singura ca de obicei”, a marturisit cu o voce stinsa Oana Zavoranu la Acces Direct.

„Ea a intrat in pamant, eu sunt inca pe pamant”, a accentuate Oana Zavoranu, spunand ca nu duce niciun razboi. „Eu ii zic mamei atat: Sa te ierte Dumnezeu, daca o putea si El. Dupa ce imi recunoaste cu cinism ca mi-a lasat tatal sa moara in acest spital blestemat numit Fundeni”, mai spune Oana amintindu-si indurerata de tatal ei.

CITESTE SI: OANA, DECLARATIE SOCANTA DESPRE INMORMANTAREA MAMEI

oana zavoranu01

„ Eu nu sunt obligata sa impart cu nimeni durerile mele pentru ca nu a stiut nimeni ce am simtit eu cand am vrut sa inchei socotelile cu aceasta viata”, a mai spus Oana la Antena 1.

oana zavoranu02

„La ultima intalnire m am dus la apelul ei, pacalita fiind, crezand ca in ceasul al 99-lea a ramas un 15% dragoste in sufletul ei”, a declarat apasat vedeta.

oana zavoranu03

oana zavoranu04

 

SURSA FOTO: CAPTURA ANTENA 1

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top