Connect with us

Știri

Oana Zavoranu si-a acuzat mama ca facea vraji cu masonii din America!

Oana Zavoranu isi acuza mama in trecut ca umbla pe la masoni prin Statele Unite pentru a o blestema si a face farmece sa dispara hartii din procesul de la Judecatorie. Scandalul pe imparteala averii tatalui Oanei Zavoranu a fost alimentat, potrivit brunetei, de vizitele mamei sale la vrajitorii masoni din America.

„Magia neagra adevarata, farmecele adevarate functioneaza. Mama mea nu s-a oprit la vrajitoarele de aici. Ea s-a dus la un vrajitor mason, vorbim despre un nivel inalt.

CITESTE SI: SOTIA LUI ANDI MOISESCU A DEVENIT O MICA BARONESA

Este vorba despre un mag de peste Ocean. L-a cunoscut printr-o prieteana buna de-a ei care locuieste in SUA. Plateste zeci de mii de euro ca sa faca farmece”, povestea Oana Zavoranu in urma cu ceva ani la OTV.

Bruneta i-a mai spus atunci lui Dan Diaconescu, in plin scandal cu mama sa, ca Marioara Zavoranu a facut tot posibilul sa o sape pentru a ramane fara niciun sfant de la tatal ei.

Eu sunt o intelectuala si nu credeam in farmece, dar am stat de vorba cu un om erudit, care mi-a explicat si am inteles cum stau lucrurile”, a mai marturisit vedeta la acea vreme.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top