Connect with us

Știri

Oana Zavoranu va mosteni averea mamei sale. CONFESIUNEA FACUTA PE PATUL DE SPITAL

Marioara Zavoranu se afla pe patul de spital, dupa ce a suferit o operatie care ii poate aduce moartea, si, toata lumea se intreaba cui ii va lasa averea daca nu o vor mai tine puterile in viata. Avand in vedere ca este certata cu fiica sa, Oana Zavoranu, Marioara continua sa declare ca singurul mostenitor pe care il are este vedeta de televiziune.

Oana Zavoranu nu a vizitat-o deloc in ultimele 3 luni de cand mama acesteia este internata in spital, supusa dializei de trei ori pe saptamana la Institutul Clinic Fundeni. Cearta din cauza banilor a facut distanta dintre mama si fiica si mai mare.

CITESTE SI: MIHAELA RADULESCU ISI CERE SCUZE INTR-O NOUA POSTARE ADRESATA COMUNITATII GAY

Oana Zavoranu a declarat ca mama acesteia ar avea o avere de 60 de milioane de euro, suma pe care mama actritei nu a infirmat-o dar nici nu a confirmat-o in interviul acordat jurnalistului Madalin Ionescu, pentru Kanal D.

Marioara Zavoranu a spus ca tot ce isi doreste este ca fiica ei sa o iubeasca si sa o viziteze pentru ca ea a iertat-o de mult. Cat despre avere, aceasta a specificat ca ii va lasa drept mostenire, pe langa casa familiei, cateva magazine si un depozit.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top