Connect with us

Știri

Oana Zavoranu vinde vila mamei sale! PLANUL DE ULTIM MOMENT AL VEDETEI

Oana Zavoranu a luat o decizie neasteptata dupa ce a facut inspectie in vila mamei sale zilele trecute, trezindu-i cu noaptea in cap pe angajati. Aceasta sustine ca va chema evaluatorii pentru a-i spune cu exactitate cat valoreaza vila mamei sale deoarece doreste s-o scoata la vanzare.

Oana Zavoranu face in continuare inventarul averii mamei sale, la 5 zile de cand Marioara Zavoranu a fost ingropata in propriul ei cimitir. Dupa scandalurile pe care acestea le-a avut cu menajerele, reclamand disparitia unei bratari batute in diamant sau chiar un circ intreg cu Biserica Ortodoxa Romana, care a refuzat sa oficieze slujba de inmormantare a mamei sale, Zavoranca da lovitura din nou.

CITESTE SI: SMECHERIA PRIN CARE OANA ZAVORANU AR RAMANE FARA AVERE

Vedeta a declarat recent intr-o emisiune de televiziune ca are de gand sa vanda vila din Afumati deoarece ea nu poate trai departe de capitala: „Casa din Afumati am sa o vand. Nu am ce sa fac cu ea. Eu sunt bucuresteanca inraita si nu m-as muta niciodata in viata mea atat de departe de Capitala. Am sa scot la vanzare in curand acea proprietate”.

Potrivit jurnalistului de investigatie Madalin Pribu, Oana nu va mosteni cele 65 de milioane de euro deoarece averea va trebui sa o imparta cu Gigicu, fratele Marioarei. S-a vorbit zilele acestea si despre mai multe conturi secrete pe care Marioara le-ar avea in Insulele Virgine.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top