Connect with us
Obsesia lui Hitler pentru România și de ce voia cu orice preț teritorul nostru

Știri

Obsesia lui Hitler pentru România și de ce voia cu orice preț teritorul nostru

România a fost pe lista scurtă a lui Adolf Hitler pentru că-și dorea cu orice preț să pătreze deja teritoriul ocupat. Obsesia sa nu era în zadar pentru că România avea cel el apăra cu preț Hitler este unul din cei mai cunoscuți oameni de pe lume și nu în sens bun. Acesta a fost unul din cei mai cruzi dictatori de-alungul istoriei și a fost remarcat pentru obsesiile lui de a controla întreaga lume. Visul lui Hitler era să conducă lumea, rasa ariană să fie singura acceptată, iar celelalte să fie slujitoarele imperiului pe care voia să-l construiască.

Legăturile cu Hitler cu România au existat, acesta avea o obsesie majoră referitoare la țara noastră.

Hitler și România, cu orice preț terioriul român trebuia apărat de ruși

Târziu după al doilea Război Mondial, s-a descoperit singura înregistrare neoficială făcută în timpul unei întâlnii ale lui Hitler cu Carl Gustav, comandantul Apărării franceze.

Un funcționar al companiei franceze de comunicații, avea misiunea să înregistreze doar aprecierile omagiale la adresa Franței. Acesta a lăsat însă microfonul pornit, moment în care Hitler a ajuns să discute cu șeful Apărării din Franța despre România.

Hitler și Obsesia Romania

Hitler și Obsesia Romania, avea un mare interes in tara noastra

Înregistrarea s-a dovedit a fi oficială abia în anul 2000, iar din extrasele conversației liderului german cu cel Francez, Hitler insistă pe tema României.

Citește și: Obsesia lui Hitler pentru România și de ce voia cu orice preț teritorul nostru

Acesta îi spunea sefului Apărării franceze că România, ocupată deja de el, trebuie păstrată cu orice preț și fară un război, de teama ca URSS să nu ocupe teritorul nostru și să pună mâna pe aurul negru.

România furnizor de petrol

În planurile sale de expasiune și război România urma să fie furnizorul de petrol, acesta primise informațiile potrivit cărora stam pe „aur negru” și era conștient de necesitatea enormă de carburant de care are nevoie la avioanele și tancurile sale. De frica ca URSS să nu ocupa teritorul român, Hitler a tras toate ițele pentru a negocia dur cu Rușii și a nu lăsa România în mâinilor lor.

Lucru care i-a și reușit fiind susținut și de Antonescu, liderul care a condus România din 1940. Iar rezerverele de petrol ale țării noastre erau exporate spre Germania pentru a se pregăti de planul său bine elaborat pentru a cuceri lumea.

Conform unor surse istorice, Hitler a renunțat după ce rușii au ocupat  România să mai lupte pentru teritorul țării noastre și s-a îndreptat să-și întârească prezenta în țările care înconjurat Germania.

75 de ani de când Hitler s-a sinucis

Astăzi se împlinesc 75 de ani de când Adolf Hitler s-a sinucis împreună cu Eva Braun, pe care a luat-o de soție fix înainte de a face asta. Iar înainte le ordonase celor din SS, să le ardă corpurile pentru a nu fi batjocoriți în public cum a pățit dictatorul italian.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

3 Comments

3 Comments

  1. Draghia Margareta

    2020-04-30T22:25:24+03:00 at 22:25

    Daca o fi adevarat nu trebuie a tim i noi.

  2. GEORGE

    2020-04-30T19:07:16+03:00 at 19:07

    NU SE STIE SIGUR DACA HITLER SA SINUCIS.SUNT ZVONURI CA A MURIT IN BRAZILIA SI CA ANGELA MERKE ESTE FATA LUI.

  3. olteanu danut

    2020-04-30T17:27:51+03:00 at 17:27

    Am citit că , la sfirșitul războiului s-a creeat un culuar aerian , prin care fiurerul a plecat cu Eva Braun și , din Olanda au plecat cu un submarin , in America de Sud.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top