Connect with us
Tarom vine cu oferta de primăvară. Oferta include prețuri începând cu 39 de euro la rute interne și 79 de euro rute internaționale.

Știri

Oferta de primăvară TAROM: bilete de la 39 Euro pentru rute interne şi de la 79 euro pentru rute internaţionale

Bucureşti/27 martie 2017: Compania TAROM lansează Oferta de primăvară “Cu drag, de la TAROM”, cu prețuri începând de la 39 Euro pentru rute interne şi de la 79 euro pentru rute internaţionale .

Cumpărați bilete de avion pe www.tarom.ro şi puteți intra în cursa pentru cele 20 de vouchere-cadou.

Oferta este valabilă pentru călătorii dus-întors pe cursele operate de TAROM:

• 39 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Cluj, Iaşi, Satu Mare, Suceava, Oradea, Timişoara;
• 79 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Bruxelles, Chişinău, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Munchen, Roma, Sofia, Viena şi între Iaşi – Torino şi între Sibiu şi Munchen;
• 99 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Alicante, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Budapesta, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa, Paris, Praga, Salonic, Stockholm, Tel Aviv, Valencia şi între Iaşi şi Londra, Madrid, Tel Aviv.

Oferta este supusã unor termene şi condiţii şi este valabilã în limita locurilor disponibile.

• Perioada de vȃnzare: pȃnã în 05 aprilie 2017
• Perioada de cãlãtorie: pȃnã în 31 martie 2018*
*Oferta nu este valabilã pentru cãlãtorii în perioada 14 – 18 aprilie 2017;

Oferta este valabilã pentru cãlãtorii în perioada 15 iulie-31 august 2017 doar pentru cursele operate de TAROM pe rute între Bucureşti şi Amman, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Istanbul, Chişinãu,Sofia, Viena, Cluj, Iaşi, Satu Mare, Suceava, Oradea sau Timişoara.

Oferta nu este valabilã pentru cãlãtorii între Bucureşti şi Tel Aviv în perioada 04-12 octombrie 2017
Oferta este valabilã pentru cãlãtorii în perioada 22 decembrie 2017 – 07 ianuarie 2018 doar pentru cursele operate de TAROM pe rute între Bucureşti şi Belgrad, Istanbul, Chişinãu şi Sofia.

CONCURS: Cumpăraţi bilete de avion la ofertă în perioada 27 martie – 05 aprilie 2017 de pe www.tarom.ro sau varianta mobilă m.tarom.ro, alegeţi plata cu cardul şi puteţi intra în cursa pentru câștigarea celor 20 vouchere-cadou: 10 vouchere în valoare de 50 EUR fiecare pentru rute externe şi 10 vouchere în valoare de 30 EUR/fiecare pentru rute interne. Voucherele vor putea fi utilizate până la data de 15 mai 2017, cu călătorie până la data de 30 iunie 2017, pentru plata parțiala/ integrală a unui bilet de avion pe curse operate de TAROM. Voucherele-cadou se acordă în urma tragerii la sorți ce va avea loc în data de 12 aprilie 2017, prin intermediul paginii www.random.org. Urmăriți pagina de Facebook a Companiei pentru rezultatele concursului și pentru alte oferte.

Despre TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, iar din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top