Connect with us
Oferta eMAG la laptopuri de Black Friday 2018

Știri

Oferta eMAG la laptopuri de Black Friday 2018

Oferta eMAG la laptopuri de Black Friday 2018. Cu ocazia evenimentului Black Friday de anul acesta, retailerul eMAG a pregătit un catalog de reduceri la o gamă variată de laptop-uri, notebook-uri, dar și accesorii pentru laptop.

CLICK AICI să vezi oferta eMAG la laptop și notebook!

CLICK AICI să vezi oferta eMAG la accesorii laptop (coolere, standuri, baterii laptop, memorii, încărcătoare, genți, harddisk-uri)!

Laptopul este un calculator portabil, mic, ce are tastatură atașată de ecran și se poate plia pentru a fi ușor de transportat. Scopul sau clar este de a fi utilizat în diferite locații, spre deosebire de computerele clasice. Piața de laptopuri a căpătat o mare amploare în ultimii ani.

Brandurile care produc laptopuri sunt: Lenovo, ASUS, HP, Dell, Acer, Apple, Toshiba, Odys, Allview și Alienware. Laptopul poate fi pentru scop personal, pentru business, gaming, ultrabook și 2 în 1.

De asemenea, poți să îți cumperi accesorii pentru laptop la reducere de Black Friday. Hard-diskuri, baterii pentru laptop, memorii RAM, genți laptop, Coolere și standuri pentru laptop, toate acestea sunt la un preț special!

În ultimii ani, eMAG a dat drumul campaniei în cursul dimineții, între orele 6.00 și 7.00, produsele cele mai interesante terminându-se în primele minute.

Tocmai de aceea este necesar să te miști cât mai repede, pentru a nu rată cea mai bună ofertă. Este indicat să aveți aplicație eMAG instalată pe telefon pentru a fi la curent cu toate noutătile.

Oferta eMAG la laptopuri de Black Friday 2018 – Ce produse pot fi luate la reduceri

Milioane de români vor lua parte și anul acesta, pe 16 noiembrie la Black Friday, iar pentru aceștia eMAG a pregătit reduceri la cele mai vânate categorii de produse, cum ar fi: televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru masină, mobile, fashion sunt doar câteva din categoriile care vor avea reduceri.

Citeşte şi: Când începe Black Friday 2018 la eMAG și ce reduceri sunt

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top