Connect with us

Știri

Ofertă Tarom – bilete de avion de Paște la prețuri promoționale

Nu ați găsit cadoul potrivit de Iepuraș? Faceți cadou bilete de avion de Paște, de la Tarom, la prețuri promoționale, anunță air24.ro.

Pentru călătorii confortabile şi vacanţe de neuitat, Iepuraşul şi Compania Aeriană Tarom vin cu un cadou special, potrivit air24.ro.

Bilete de avion promoționale / foto: tarom.ro

Toți cei care vor achiziţiona un bilet de avion în perioada 07 – 09 Aprilie 2018 vor avea ocazia să călătorească cu 20% mai ieftin.
Conform Tarom, oferta este supusă unor condiții.

Discountul se aplică doar pentru rezervările şi emiterile efectuate în perioada 07 Aprilie – 09 Aprilie 2018. Vis a vis de perioada de călătorie, data începerii călătoriei trebuie să fie între intervalul 01 – 31 mai 2018. Perioada minimă sau maximă de ședere la destinație poate fi cât se poate de lungă, după preferințele fiecăruia.
Oferta este valabilă doar pentru cursele operate cu aeronave ale Companiei Tarom.

Pentru cei care vor achiziționa biletul de pe site-ul www.tarom.ro, cu opţiunea de plată în agenţie, termenul de emitere se va prelungi până la data de 11 Aprilie 2018.

De asemenea modificarea datelor de călătorie poate fi făcută cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, conform condiţiilor tarifare.

Mai multe detalii găsiți AICI.

Conform tarom.ro, TAROM – Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Compania naţională operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share.

TAROM deține 23 de aeronave

Transportatorul României deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 23 de aeronave. Este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Compania TAROM este o companie modernă şi orientată către viitor, care protejează mediul implementând proceduri inovative pentru reducerea emisiilor de CO2.

În 25 iunie 2010, TAROM a aderat la SkyTeam, alianţă aeriană globală, ce oferă pasagerilor membrilor săi acces la o reţea lărgită de destinaţii, mai multe frecvenţe şi conexiuni. Înscriindu-se în programul de fidelizare SkyTeam, pasagerii pot acumula şi utiliza mile, efectuând zboruri cu oricare dintre companiile membre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top